2777
2789
عنوان

رشته علوم تربیتی خوبه به نظرتون

66 بازدید | 7 پست

سلام خانما خسته نباشید 

من رشته علوم تربیتی قبول شدم

دلم میخاست روانشناسی قبول بشم که نشدم 

به نظرتون رشته خوبیه اگه تجربه دارید کمکم کنید لطفا 

پیام نور؟خواهرم رشتش همین بود الان سه چهار سال معلم مدرسه غیردولتی هست گزینش از آموزش پرورش هم دارع اگه معلمی دوست داری برو اگه نه ک اصلا نرو چون تهش فقط معلم دبستان غیر دولتی میشی یا ازمون استخدامی آموزش پرورش 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور؟خواهرم رشتش همین بود الان سه چهار سال معلم مدرسه غیردولتی هست گزینش از آموزش پرورش هم دارع ...

بله 

یکی از آرزوهام معلمیه 

حقوقش چقده عزیزم 

شوهرم تازه راضی شده میترسم بزارم برای بهمن پشیمون بشه

بله یکی از آرزوهام معلمیه حقوقش چقده عزیزم شوهرم تازه راضی شده میترسم بزارم برای بهمن پشیمون بشه

خب برو حتما عزیزم 

امسالو هنوز ندادن ولی پارسال ۱۰ تومن با ۳۰ روز بیمه 

اگه بیمه نخواستی حقوقت بیشتر میشم 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

خب برو حتما عزیزم امسالو هنوز ندادن ولی پارسال ۱۰ تومن با ۳۰ روز بیمه اگه بیمه نخواستی حقوقت بیشتر م ...

ممنون عزیزم 

روانشناسی چی بازار کارش مثل علوم تربیتیه

ممنون عزیزم روانشناسی چی بازار کارش مثل علوم تربیتیه

راستش من اطرافم هرکی روانشناسی خوندن الان خونه داره و بیکاره حالا نمیدونم کلا رشته ی خوبی نیست یا اونا دیگ ادامه تحصیل ندادن