2777
2789

سلام من ۲۰ سالمه شوهرم ۲۵ سالشه ۴ سالشه ازدواج کردیم من واقعا پاک بودم جوری که واژینیسموس داشتم انقدر از پسر و مرد جماعت میترسیدم دو سال طول کشید تا تونستیم اولین رابطه مون برقرار کنیم

حدودا چن ماه پیش دیدم شوهرم بعضی وقتا تلگرام انلاین میشه چون هرچی براش میفرستادم سین نمیکرد و جواب نمیداد میگفت من اهل این چیزا نیستم و فقط کلش بازی میکرد

بعد بهش یکم شک کردم رفتم تو تلگرامش دیدم با ی مشتری مغازش که خانومه مطلقه هست و ی سری چت ها هم از قبل پاک شده بود داشت

رفتم داخلش دیدم شوهرم بهش گفته پریسا جان😔 بعدم گفته مواظب خودت باش از قبلش هم یکم چت کرده بودن که دقیق یادم نیست اما‌اون خانوم به شوهرم گفته بود‌ دیوث و شوهرم گفت چقدر بی ادبی پریسا جان

خیلی باهم دعوا کردیم خیلی حتی به پدرشوهرم که با شوهرم مغازه دارن گفتم گفتش این مدلش همینجوریه با همه شوخی میکنه گفتم هر غلطی میکنه حق نداره با شوهر من مرد متاهل چت کنه و شوخی کنه خلاصه چند ماهه هرچند وقت یکبار دعوا داریم حتی بهم گفت طلاقت میدم خسته شدم ازت من ی دختر پاک بودم انقدر این چنروز گریه کردم چشمام نمیبینه چرا منی که انقدر صاف و ساده ام بخاطر ی حروم// زاده باید انقدر گریه کنم و حرص بخورم

امروز برای شوهرم چنتا چیزی فرستادم تو واتساپ با اینکه اینترنتش روشن شد سین نکرد منم بهش گیر دادم اونم برام اینارو نوشت:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانوم فقط مشتریه یعنی ممکن نیست تو اون محل کار کنه یا مغازه دار باشه؟شغل شوهرت چیه؟نمیتونی توهم ...

نه فقط مشتریه خونش یاد دارم مغازش محلیه

چرا میتونم ولی نه دائم

بعدم اون باید ادم باشه چه من باشم چه نباشم جواسش به زندگیش باشه