2777
2789
عنوان

دین کوروش بزرگ چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 73 پست

نظریه های مختلفی هست مثل اصلا قبر کوروش نیست 

فکر کنم قبر مادر یا همسر یکی از پیامبر ها هست، 

البته فکر نکنم اون موقع زرتشت بوده باشه، ترکیب ادیان آریایی ها با ادیان ساکنان بومی ایران بوده باشه 

چون شهر سوخته که مربوط به 5 هزار سال قبل هست مردها رو دفن میکردن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
احساس میکنم توی تابوتی هست خاکستری یا لباسی چیزی ازش به طور یادبود و بزرگداشت نمادین این سنگ نما رو ...

نه اتفاقا یه چیزی که ازش خیلی معروفه اینه ک میگن گفته نه منو توی کفن بپیچین و نه توی تابوت بزارین چون میخواسته جسمش با خاک ایران یکی بشه 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دینی کامل تر از اسلام نیست. ولی نه اون اسلامی که تو ذهنمون ساختن و مردم رو نسبت بهش بد بین کردن. ...

من نمیدونم چه ربطی به اسلام داشت... 

کاش بحث و به انحراف نکشونین

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

خب چرا بقیه پادشاهان بزرگ مثل داریوش اینطوری دفن نشدن؟و فقط کوروشی اینطوری دفن شده که از قضا حضرت دا ...

.

از زمان داریوش به بعد، هخامنشی‌ها خواستن ابهت و شکوه سلطنت رو بیشتر کنن.

برای همین اومدن آرامگاه‌هاشون رو توی صخره‌های نقش رستم و تخت‌جمشید کندن، با مجسمه‌ها و نقش‌های خدایان و بال‌دارها.

در واقع اون سبک آرامگاه‌های سنگی شاهانه، از کوروش الهام گرفته شد ولی با شکوهِ بیشتر.

پس کوروش آرامگاه ساده‌تری داشت چون هم زمانش متفاوت بود، هم خودش اهل فروتنی بود.

داریوش و بقیه بعدها اون مسیر رو به سبک خودشون ادامه دادن — فقط مجلل‌تر و پادشاهانه‌

همراهی دانیال با کوروش یه روایت افسانه‌ای ـ دینیه، نه مدرک تاریخی.

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

همه ی زرتشتی ها به این رسم باور نداشتن

فکر نمیکنم

مثل اینکه بگید همه مسلمونا به این رسمِ تدفین باور نداشتن

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

بزارید بررسی کنم اگر ب نتیجه زسیدم میگم

ممنونم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

نظریه های مختلفی هست مثل اصلا قبر کوروش نیست فکر کنم قبر مادر یا همسر یکی از پیامبر ها هست، البته فک ...

دین زرتشتی حدود ۱۰۰۰سال قبل از کوروش بوده

قسمت اولو تموم کردم فعلا

عالی

زرتشت حدود هزار سال قبل از کوروش بوده...یا همین حدودا

زمان دقیق تولد و زندگی زرتشت اصلا دقیق نیست

گاتاها قدیمی ترین بخش اوستاست، خود اوستا هم مدت‌های طولانی بعد از مرگ زرتشت جمع آوری شد

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

سؤال بسیار خوبی پرسیدی 👏
این یکی از نکات مهم و بحث‌برانگیز در تاریخ و دین‌شناسی ایران باستان است.
بیایید با دقت بررسی کنیم 👇

در آیین زرتشتی جسد ناپاک شمرده می‌شود، چون باور بر این است که بعد از مرگ، نیروهای اهریمنی به جسد نفوذ می‌کنند.
به همین دلیل در سنت زرتشتی، مردگان را دفن نمی‌کردند، بلکه در دخمه (برج سکوت) یا در فضای باز روی سنگ می‌گذاشتند تا پرندگان و عوامل طبیعی بدن را پاک کنند.
اما در مورد کوروش بزرگ، به نظر می‌رسد که موضوع کمی متفاوت است:

دین زرتشت در زمان کوروش (سدهٔ ششم پیش از میلاد) هنوز به شکل رسمی و نهادینه که در دوره‌های بعد (مثل ساسانیان) داشت، درنیامده بود.

• احتمالاً آیین زرتشتی در آن زمان ساده‌تر و انعطاف‌پذیرتر بوده و هنوز همهٔ قوانین آیینی‌اش (مثل ممنوعیت دفن) سفت‌وسخت نشده بود.
  • بنابراین دفن کردن پادشاه ممکن بود نوعی سنت شاهانه یا محلی باشد، نه الزاماً خلاف باور دینی او.

در آرامگاه کوروش:

• پیکرش در تابوت سنگی یا طلایی درون اتاقک سنگی قرار داده شده بود.
  • جسد درون تابوتی بسته و محفوظ از تماس با خاک بوده است.

این نکته بسیار مهم است چون:

پس می‌توان گفت این نوع دفن با اصول زرتشتی سازگار بوده است، نه در تضاد با آن.

کوروش پادشاه امپراتوری‌ای بود که ده‌ها ملت با دین‌های گوناگون در آن زندگی می‌کردند.
ممکن است آیین خاک‌سپاری‌اش ترکیبی از باور زرتشتی و سنت‌های بومی پارسی و عیلامی بوده باشد.
یعنی از نظر روحی زرتشتی، اما از نظر آیینی، شیوه‌ای نمادین و شاهانه به‌کار رفته باشد.

به‌طور خلاصه:

اگر خواستی، می‌توانم برایت توضیح بدهم چطور آیین تدفین در ایران از دوران هخامنشی تا ساسانی تغییر کرد (یعنی چطور از دفن به دخمه‌گذاری رسید).
آیا مایل هستی آن بخش را هم بنویسم؟

هیچ دینی کامل تر از اسلام نیست. ولی نه اون اسلامی که تو ذهنمون ساختن و مردم رو نسبت بهش بد بین کردن. ...

ارتباطش با این تاپیک چیه؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

.از زمان داریوش به بعد، هخامنشی‌ها خواستن ابهت و شکوه سلطنت رو بیشتر کنن.برای همین اومدن آرامگاه‌هاش ...

همراهی حضرت دانیال با کوروش اتفاقا نظر درستیه

چون این ثابت شده اس که کوروش یهودیان رو از دست بخت النصر نجات داده

و اون زمان یهودیان پیامبری به نام دانیال داشتن