2777
2789

اگر تجربه ای دارید میشه بهم بگید واقا عاشقشم دارم از نبودش دیوونه میشم اروم‌و قرار ندارم

لطفا اگر راهی بلدید و تجربه دارید بگید ممنونم😔

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی آشفته ای و دلت فقط اونو میخاد احساس میکنی فقط با بودن اون خوشی

اره دقیقا:)

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خودتو کاملا بی خیال نشون بده جوابه ها برمیگرده و رو خودت کار کن روز بهروز بهتر بشی بهش فک نکنی برمیگ ...

اخه دست خودم که نیست..

دعایی نیست باید از این حال در بیای رها کنی و بگی بیخیال تا اون جذبت بشه

تجربه نشون میده تا زمانی ک داری ب در و دیوار مه خورشید میزنی اون بیشتر فاصله میگیره. از خدا بخای برمیگرده

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

50 بار ذکر یا لطیف رو بخون 70 مرتبه آیه 33 سوره الرحمن رو بخون هر روز به مدت 14 روز

شما نتیجه دیدید؟

دعایی نیست باید از این حال در بیای رها کنی و بگی بیخیالتجربه نشون میده تا زمانی ک داری ب در و دیوار ...

برام دعا کن..

سعی میکنم بیخیال باشم..

تلاش کن میتونی دخترا قوی تر از این حرفان من تونستم تو هم میتونی

برا شما برگشت؟

اره دقیقا:)

من سری اول که اینو خوندم برگشت ولی دوباره باهاش قهر کردم این دفعه دیگه نه دعا کردم نه قرآن خوندم گفتم هر چه پیش آید خوش آید 

حالم خیلی بده شب اینقدر به یادش گریه میکنم تا خوابم ببره صبح که از خواب پا میشم اول گوشی رو نگاه میکنم ببینم پیام داده یا نه 

الان دو ماه هست که همش تو اتاق می‌شینم و بیرون نمی‌رم 

طی دو هفته از 75 کیلو وزنم رسیده به 63 کیلو 

در طول روز فقط یه کیک میخورم با آب دیگه هیچی نمی‌خورم 

ولی باز با این حال دیگه دلم نمی‌خواد با دعا های من برگرده به سمتم