2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده دعایی کاری بلد نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست
من سری اول که اینو خوندم برگشت ولی دوباره باهاش قهر کردم این دفعه دیگه نه دعا کردم نه قرآن خوندم گفت ...

چرا اخه:)

البته خودت حتما بهتر میدونی انشالله هر چی صلاحته همون شه 

برای منم دعا کن🥲

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

چرا اخه:)البته خودت حتما بهتر میدونی انشالله هر چی صلاحته همون شه برای منم دعا کن🥲

برات دعا میکنم که اگر به صلاحیت هست برگرده 

میتونی چیه دلم میخواد یکی بیاد تو زندگیم که از عمیق تمرین لایه های وجودش و روحش بهم عشق بورزه 

یه نفر که اینقدر عاشقم باشه که باعث بشه روح آسیب دیدن درمان بشه و زخم هام رو خوب کنه 

نه کسی که من عاشقش هستم و اون حتی ارزش احساس پاک من نسبت به خودش رو نمیدونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا میکنم که اگر به صلاحیت هست برگرده میتونی چیه دلم میخواد یکی بیاد تو زندگیم که از عمیق تمرین ...

عزیزدلم انشالله خدا بهترین ادم و سر راهت قرار میده

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بابا میخوای چیکار برگرده واسه من ۶ بار برگشت هر ۶ بارم تف انداختم تو صورتش با اینکه خیلی زیاد عاشقش ...

من واقا از دل تنگیش بی قرارم زندگیم بهم خورده 

حتی شده ب اینکه یبار دیگ بغلش کنمم راضیم

مجبورید نرید تو رابطه تهش کاته چیزی گیرتون نمیاد

عقد بودم من

هنوز جدا نشدیم قهریم. 

بابا میخوای چیکار برگرده واسه من ۶ بار برگشت هر ۶ بارم تف انداختم تو صورتش با اینکه خیلی زیاد عاشقش ...

بعد از جقدر برگشت

بعد از جقدر برگشت

ی بار خودم کات کردم بعد ۳ روز برگشت 

بعد دوباره کات کردم بعد ۳ ماه برگشت

بعد اون باز کات کردم بعد ۶ ماه برگشت دیشب ولی باز بلاکش کردم با اینکه خیلی دوسش دارم

فقط همین ۳ تارو یادمه ولی میدونم که بیشتر از از این ۳ بار بود

🩵🦋