2777
2789
ببینید، مشخصه از نزدیک آب شدن برای یه نفر دیگه رو تجربه نکردید، نفستون از جای گرم بلند میشه، سخته بب ...

تنها در جواب شما میتونم بگم کاملا در اشتباه هستید 

شما تنها در این دنیا صاحب درد و رنج نیستید که دیگران را مبرا می‌بینید 

گاهی ممکنه راه حل ها حاصل تجارب ما باشند نه بقول شما از نفس گرمی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرم هس

کمی از ویژگی اخلاقیشون توضیح میدید ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
میشه بگی چیکار کردی

من که نه، پدر بیچارم، چهار سال سگ دو، این ور اون ور کردن، مشاوره، ببر بیار، خونه براش بگیر، دانشکاهشو عوض کن و...

اصلا طول و تفسیر این مورد توی کلمات نمیگنجه

آخرش دید اصلا طرف داره دورش میزنه، ولش کرد توی بی پولی یه مدت، الان مثل یه زالو رفته چسبیده به یه نفر دیگه تا کی اون فرد خسته شه از خونه بندازش بیرون، من چقدر دوستش داشتم، چقدر برام عزیز بود، گاهی چقدر دلم میخواد همون آدم بچگیم باشه، برای من فقط زندست، دیگه انگار اون نسبت رو برای من نداره، حدس میزنم آخر سرنوشتش یا به کارتون خوابی خطم میشه یا به زندگی به عنوان سر بار...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

کمی از ویژگی اخلاقیشون توضیح میدید ؟

بد اخلاق دروغگو دو بهم زن و با همه حرف میزنم نه آشنا میگه نه غریبه می خام به بابام بگم تا طلاقش بده نمی‌دونم همه‌ی خوهرامم باهام موافقن

تنها در جواب شما میتونم بگم کاملا در اشتباه هستید شما تنها در این دنیا صاحب درد و رنج نیستید که دیگر ...

ما دو مورد را داشتیم واقعیت، دردش خیلی بده، اگر داشتید و تونستید موفق باشید توی این موضوع بهتون تبریک میگم، ما با چهار سال بالا و پایین کردنش نتونستیم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بد اخلاق دروغگو دو بهم زن و با همه حرف میزنم نه آشنا میگه نه غریبه می خام به بابام بگم تا طلاقش بده ...

از من مو سفید گوش بگیر و اینکارو نکن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.