2777
2789
عنوان

نمیدونم بابت خرید خونه خوشحال باشم یا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
ان شاءالله تاپیک خونه خریدنت رو ببینم خواهر

ممنون گل

ان شاءالله شما هم با دل خوش به خونتون وارد بشید.

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

من ۶ سال طبقه پایین خونه مامانم بودم دختر بزرگم دو سالش بود رفتیم اونجا. اونجا دختر دومم رو باردار شدم و ب دنیا اومد. دختر بزرگم اونجا رفت مدرسه. الان ۴ ماهه اومدیم خونه ی خودمون و اصصصصصصصصلا دلتنگ اونجا نیستم😂😂

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ سال طبقه پایین خونه مامانم بودم دختر بزرگم دو سالش بود رفتیم اونجا. اونجا دختر دومم رو باردار ش ...

خدا کنه منم اینجوری بشم این حس مضخرف بره

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

قبل این خونه مستاجر بودیم وقتی اینجارو خریدیم همین حس رو داشتمخیلی حس بدیه

پس میدونی که زودگذره حست 

به خودت زمان بده 

اینم میگذره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد