2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 68 پست
با یه پسر ۲۳ ساله شرایط مالی متوسط رو به پایین سرباز و سن خودت ۱۸ کسی هم نیست ساپورتتون کنه ...فکر م ...

پدرش وضعیت مالی خیلی خوبی داره گفته که کمکش میکنه ولی خودش میخواد تا میتونه تلاش کنه خودش به دست بیاره بعدش کمک باباش باشه

حرف آبجی تو ول کن تو خودت مگه عقل نداری

ابجیم خیلی تاثیر گذاره توی خانواده و اگه به مامانم اینا بگه که من رابطه دارم با کسی راه رسیدنمون هیچ میشه و نمیزارن و تهدید میکنه میگه نباید با اون ازدواج کنی من ازش خوشم نمیاد وضعیتش مناسب نیست تو بیشتر از این لیاقتته هرچقدرم بهش میگم دخالت نکن نمیفهمه درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهه کتک اصلا اهلش نیست ولی عصبانی میشه داد میزنه در این حد بیشتر رو خودش تاثیر منفی داره

سن اش هم کمه، بزرگ تر بشه عاقل تر هم میشه، ولی حتی خودت هم برا کنترل خشم اون کم تجربه و کم سن هستی

پدرش وضعیت مالی خیلی خوبی داره گفته که کمکش میکنه ولی خودش میخواد تا میتونه تلاش کنه خودش به دست بیا ...

منم حرفم همینه میگم عجله نکن برای ازدواج

اگر واقعا همو میخواین برا هم صبر کنین حالا چهار سال صبر کردی چهار سال دیگه هم روش تازه بعدش زندگی خودت قشنگه حال خودت خوبه نیاز نیست از همون اول زندگی غصه نداشتن بخورین

سن اش هم کمه، بزرگ تر بشه عاقل تر هم میشه، ولی حتی خودت هم برا کنترل خشم اون کم تجربه و کم سن هستی

درسته. صد درصد سن هردومون کمه من خودمم اروم نیستم یخورده زود اعصابم بهم میریزه 

منم حرفم همینه میگم عجله نکن برای ازدواجاگر واقعا همو میخواین برا هم صبر کنین حالا چهار سال صبر کردی ...

من از خدامه مجرد بمونم و صبر کنم چون خودمم شاغل هستم و تقریبا از خانواده خرجم مستقل هستش

چیزی که نگرانم میکنه فقط مشکلیه که ابجیم نمیزاره و خیلی میتونه تاثیر بزاره روی پدر مادرم

الان ابجیت میدونه؟ چندسالشه آبجیت؟

فقط میدونه من با یکی حرف میزنم که شرایطش اینه و قصدش ازدواجه ولی میگه قیافش به تو نمیخوره همش ازش مشکل درمیاره میگه خاستگارات خوبن همه جوره این نه قیافه داره نه پول ولی اینا برای خودم اصلا مهم نیس چون بنظرم درست میشه چیزی که مهمه اینه که جفتمون واقعی همدیگرو میخوایم حتی اون مطمئنم بیشتر از خودم دوسم داره از رفتاراش فهمیدم نه از حرفاش 

زوده الان

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

فقط میدونه من با یکی حرف میزنم که شرایطش اینه و قصدش ازدواجه ولی میگه قیافش به تو نمیخوره همش ازش مش ...

نمیشه گفت ابجیت حرف بیخود میزنه اون بیشتر داره با عقلش پیش میره ولی زندگی مشترک با عشق و علاقه بهتره ک ببخشیدا ابجیت اینو نمیفهمه 

ولی عزیزم از من به تو نصیحت تا وقتی ک دوست پسرت زیر ۳۰ هست اصلا یک درصد هم ب فکر ازدواج نباش بزار حداقل ۳۰ بشه 

من نظرم اینه من میگم برای پسر هرچی دیرتر بهتر چون هم از لحاظ مالی و عقلی خیلی بهتره و میتونه پدر بهتری باشه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم