2777
2789
عنوان

خیلی برام عجیبه

127 بازدید | 15 پست

من امروز رفتم سونو تو نی نی سایت هرکی حرف از بچه میزنه تو نی نی سایت میخوان بخورنش مثلا بچه دوم یا سوم یا بعضیا هم میگن کلا بچه نمیخوایم حالا امروز رفته بودم سونو زن بودسه تا دختر داشت چهارمی باردار بود زن بود با دوتا بچه دانشجو و سرباز و ۴۴سال سن سومی رو باردار بود خیلی برام عجیب بود یعنی اینایی تو نی نی سایتن با بقیه فرق دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکی خودشو میندازه تو چاه ماهم باید دنبالش راه بیوفتیم بگیم خوبه؟

نه الان انتظار تایید داری؟

ادم عاقل عقلش میکشه که بچه زندگی با رفاه و امکانات میخواد

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

اینجا کلا یه دنیای دیگست جدیش نگیر

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

شاید اونا وضع مالی‌شان خوب بود از عهدش بر اومدن از کجا میدونی

بحث بحث مالی نیست منظور از رفاه و امکانات تمام شرایط رفاه هست نه فقط جنبه مالی!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

خب یکی خودشو میندازه تو چاه ماهم باید دنبالش راه بیوفتیم بگیم خوبه؟نه الان انتظار تایید داری؟ادم عاق ...

منظور من این نبود نمیگم کار اونا درسته میگم تو نی نی سایت همه مخالفن چرا تو واقعیت خیلی فرق میکنه

منظور من این نبود نمیگم کار اونا درسته میگم تو نی نی سایت همه مخالفن چرا تو واقعیت خیلی فرق میکنه

میبینی که تو تاپیک خودتم خیلیا هستن که مشکلی ندارن پس همه مخالف نیستن

حالا بچه هیچی 

درمورد ازدواج هم نظرات عجیب میدن و میگن اصلا ازدواج و عروسی ندارن

با اینکه من هر پنج شنبه جمعه صدای بوق ماشین عروس می‌شنوم 

یا خبر ازدواج این و اون بهم میرسه غریبه ها نه فامیل 

حتی امروز رفته بودم جایی خرید خانم فروشنده نبود 

مرد گفت عروسی پسرش چند روز نیستن 

میبینی که تو تاپیک خودتم خیلیا هستن که مشکلی ندارن پس همه مخالف نیستن

خیلی امروز تعجب کردم من خودم همیشه مخالف بچه سوم بودم الان هم ناخواسته تو شرابطش قرار گرفتم ولی بودن زنای سن بالا مثلا ۴۴سال یا خانم ۴۱ساله یا خانمی بود دختر بزرگش ۲۶سالش بود اومده بود برا باردار شدن دوباره