2777
2789
عنوان

خدایا چقدر مردم بدشدن چقدربچه ها بدشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 41 پست
بچه ی خوب ، خوبه بچه اگر تو خانواده ی درستی بزرگ بشه لبریز بشه از عشق پدر و مادر و انسان بار بیاد در ...

ببین‌کلا بچه تضمین خوشبختی در پیری و اینده نیست.‌بچه خوب هم‌ ممکنه دلش بخواد بره دنبال آرزو هاش بره مهاجرت کنه و از پدر و مادرش دور بشه یا به کار و زندگیش مشغول بشه و وقت نکنه چندان به پدرو مادرش برسه و ..

مراقبت از سلامتی و  داشتن سرمایه مهم ترین تضمین هست 

دختر ترک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان شوهر اسی رفتارش خوبه با پدرش،ینی فقط همین یه بچه محبت کافی از پدرش دریافت کرده که خوب شده؟!

نه عزیزم شوهر منم اول ازدواجمون مثل خانوادش دلش سیاه بود کمک به کسی نمی‌کرد اینقدر این رفتار رو کردم تو گوشش خوندم تامل خودم شد

ببین‌کلا بچه تضمین خوشبختی در پیری و اینده نیست.‌بچه خوب هم‌ ممکنه دلش بخواد بره دنبال آرزو هاش بره ...

درسته ما بچه نیاوردیم که عصای پیریمون بشن پدر و مادر اول و آخرش آرزوشون موفقیت و خوشبختی بچه هاست با این حال بچه ای که تو خانواده ی خوب بزرگ بشه در هر شرایطی دلش می لرزه برای پدر و مادرش

اینها انسانیت ندارن وگرنه پسر اگر درست تربیت بشه کوچکترین کوتاهی در حق پدر و مادرش نمی کنه پسرها هم ...

شوهر من جونش و واسه مادرش میده ولی داداش دیگش محلشون نمیده ب ذات طرف ربط داره وگرنه جفتشون تو ی مخیط تربیت شدن

ذاتم بی تاثیر نیست البته که ذاتم از همون خانواده نشات گرفته

من مطمعنم شبی به مادر شوهرم رفتن مادر شوهرم دلش رحم نداشت اگر یه فقیر آمده بود دم در من کمکش کرده بودم خیلی دعوا میکردم باهام