2777
2789
عنوان

خدایا چقدر مردم بدشدن چقدربچه ها بدشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 41 پست

خدا خیرت بده امیدوارم خودت همیشه سالم و سرپا و بی‌نیاز از خلق الله باشی

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر همسرت خودش پول یا ملکی نداره که برای خودش خرج کنید ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

قابل توجه کسایی که میگن بچه بیارید بچه عصای دستتون میشه

تو پیری نه بچه به درد آدم میخوره نه خانواده

فقط پول و عضلات سالم به کار آدم میاد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خداخیرتون بده ولی خااااک توسر برادر شوهرات اگه کمک نکنن.باور کن بدجورررر تقاص پس میدن دیدم که میگم

من میگم اکراین دنیا جواب ندادن حتمن اون دنیا جواب پس میدن

چقدر مهربونی عزیزم خدا انشاالله همیشه دستت رو بگیره و قطعا این کار رو میکنه برات

من اینقدر به کارما و این چیزها اعتقاد دارم می‌دونم خداوند میاره سر راه بچه هام

من میگم اکراین دنیا جواب ندادن حتمن اون دنیا جواب پس میدن

مهم اینه شما حتما جواب این‌خوبیاتو تو همین دنیا میگیری. 

انشالله که هیچوقت زمینگیر نشی تو پیری.

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بچه ی خوب ، خوبه بچه اگر تو خانواده ی درستی بزرگ بشه لبریز بشه از عشق پدر و مادر و انسان بار بیاد در ...

خب الان شوهر اسی رفتارش خوبه با پدرش،ینی فقط همین یه بچه محبت کافی از پدرش دریافت کرده که خوب شده؟!

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش