2777
2789

تازگیا عصبی میشم ب شدت زود رنج پر توقع شدم و یه ناراحتی ت دلمه علتشم نمیدونم الکی ب همه گیر میدم تا حدی ک اطرافیانم میگن چرا ایجور شدی قبلا بهتر بودی البته ت خونمونم جربحث و مشکلات زیادی دارم حل نمیشن

ب عنوان کسی ک انواع و اقسام ارامبخش هارو خوردم میخام بت بگم ک هییییچ قرصی حال ادم رو خوب نمیکنه

سه تا چیز بت میگم اگ رعایت کنی بدنمیبینی

اولی خواب کافی و ب موقع( تا دیروقت بیدارنمون خواب روز ب دردنمیخوره فقط خواب شب خوبه)

دومی تغذیه درست...ب غذات برس دنبال قرص و الکل و سیگارواین چیزا نرو ک بدترت میکنه

سومی هم استرس الکی نداشته باش ک استرس خودش عامل افسردگی و دو قطبی و هزار تا کوفت وزهرمار دیگس

ب فکرخوردن ارامبخش هم نباش قرصای اعصاب و روان اعتیاد داره وابستش میشی نمیتونی بزاری کنار گیج و منگتم میکنه

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

ب عنوان کسی ک انواع و اقسام ارامبخش هارو خوردم میخام بت بگم ک هییییچ قرصی حال ادم رو خوب نمیکنهسه تا ...

من چون مشکلات زیادی ت خونمونه استرس اضطراب دارم و اعصابم الکی میریزه بهم دلم همه رو میشکونم عذاب وجدان میگیرم بنظرتون پیش چه دکتری برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون مشکلات زیادی ت خونمونه استرس اضطراب دارم و اعصابم الکی میریزه بهم دلم همه رو میشکونم عذاب وجد ...

روان پزشک خوب بروعزیزم ترجیحن خانوم باشه ک بتونی ارتباط بگیری

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)