2777
2789

روانشانسی زرد میگه همیشه باید مثبت باشی و حق نداری احساسات ناخوشایند رو لمس کنی 

اما روان شناسی علمی میگه همه احساسات ارزشمندن و پیامی به همراه دارن، تو باید واقع‌بین باشی

روان شناسی زرد میگه به بقیه ثابت کن از همه بهتر و جلو تری. 

اما روان شناسی علمی میگه زندگی مسابقه نیست. تنها رقیب ما گذشته ماست. 

روان شناسی زرد میگه زخمی که تو رو نکشه، قوی ترت می‌کنه. 

اما روان شناسی علمی میگه زخم‌ها همیشه قوی‌تر نمی‌کنن گاهی ویران می‌کنن.

روان شناسی زرد میگه رابطه‌ای که آرامشت رو بهم میریزه رو سریع رها کن. اما روان شناسی علمی میگه حتی بهترین رابطه‌ها هم توشون تعارض و روزهای خوب و بد وجود داره و دو طرف باید برای حل تعارض‌ها باید تلاششون رو بکنن

🔘خلاصه باید حواست باشه؛

هر جایی مطلبی از روان شناسی دیدیم به این معنی نیست که حقیقت داره و با یاد گرفتن فرق روان شناسی زرد و علمی میتونیم بهتر این دو مورد رو از هم تشخیص بدیم

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

روان شناسی زرد یعنی روش فقط برای تعداد محدودی جواب داده و عام نیست و برای همه صدق نمی کنه

اگ جواب هم داده باشه برای بعضی ها موقت بوده بعدش آسیب هاش چندبرابر بوده  چون اصلا واقعیت نگاری و درک تفکر نداره 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.