2777
2789

و کمک بکنه به من 

من نزر میکنم که اگه به حاجتم برسم که حداقل نتیجه کامل ۶ ماه دیگه مشخص میشه که به حاجتم میرسم یا نه ولی میخوام با خدا یه قراری ببندم یه نزری کنم که اگه به خواستم برسم نزرم و ادا کنم 

شما خودتون از چه نزری جواب گرفتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذرتون چی بود

ازدواجم 

سلامتی مون و 

خونه دار شدنمون 

همین سه تا 

کاری به اون تای اخری ندارم 

ولی لااقل اولی باید تا یه مراحلی پیش میرفت

لااقل باید یگی از من یا من از یکی خوشم میومد 

یعنی هییییییشکی تو این شهر نیست که از من خوشش بیاد منم از اون😑😑😑😑😑😑خسته شدم واقعا

بی خیال بشید، نذر چیه

وقتی خدا نگاه ممیکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یعنی فکر میکنی هیچ نذری روش تاثیر نداره

من هیچ اعتقادی ب خرافاتی به اسم نذر ندارم

شما داری امتحان کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بس شما به چی اعتقاد داری

خدا داد  که هیچ نداد از هیچکس نمیخوام   معنی نداره التماس به غیر خدا کنم بت پرست نیستم

دیگه هرکی یه طرز فکری دارهانشاالله موفق باشی💚💚

بهمچنین

هیچ نذری نکن خدا نگاهمونم نمکنه اگه قرار بود حاجت روا شیم با همون سری اول حاجت روا میشدیم بعضیا دوبا ...

ناامیدی بدترین گناه کبیرست

وناامید کردن دیگران بدتر

من خودم به حاجتاک تو تایمای مختلف رسیدم

مثلا یکیش بعد پنج سال یکیش بعد یک روز و....

پس قدرت دعارو دست کم نگیر

شاید اگ هنوز ب حاجتت نرسیدی یا ب صلاحت نیست یاهنوز زمان درست حاجت رواییت نرسیده 

یا ی سری ناامیدیا گناها حق الناس باعث شده جلوی حاجت رواییت گرفته شه ک بهتره استغقار شروع کنی شاید با استغفار اینا ب حاجتت رسیدی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀