2777
2789

سلام‌ وقتتون بخیر

من ‌کارشناسی روانشناسی مو تازه گرفتم میخوام ارشد هم بخونم

راستش هم بخاطر فاصله گرفتن ازفضای خونه و محدودیت ها ومشکلات خانوادگی و هم بخاطر مسائل مالی و هم‌اعتبار بیشتر مدرک تصمیم گرفتم درس بخونم که ارشدم رو دانشگاه دولتی قبول بشم برم یه شهردیگه خوابگاه بمونم،گفتم یه تجربه ی جدید هم هست و الان تقریبا دوماهه دارم درس میخونم

ولی از طرفی الان فکرمیکنم اگربرم‌یه شهردیگه اونم دانشگاه دولتی‌که معمولا کلاساش وسط هفته ست نمیتونم‌کارکنم و از لحاظ مالی و کاری اتفاقا عقب میفتم درصورتی که همین دانشگاه ازاد تهران بخونم و ‌کنارش کارکنم‌به لحاظ کاری و مالی برام بهتره

ممنونم‌میشم توتصمیم‌گیری کمکم‌کنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم  دولتی شهر دور قبول شد   ترجیح داد آزاد شهرمون بره

گفت به دردسراش رفت و آمد و  هم اتاق شدن  با یه عده  آدم که نمی شناسی و ... نمیرزه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
من پسرم دولتی شهر دور قبول شد ترجیح داد آزاد شهرمون برهگفت به دردسراش رفت و آمد و هم اتاق شدن ب ...

من با رفت و امد وخوابگاه مشکلی ندارم

ولی چون ارشدم سنم بیشتره کلاسامم‌کلا یکی دوروز درهفته ست باید حتما کارکنم

به این فکرمیکنم‌که برم شهردیگه احتمالا سخت بتونم‌کارپیداکنم