2777
2789
عنوان

خواستگار افتضاح خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 31 پست
عزمزم اتفاقا ما اصلا قضاوتش نکردیم اولش که از دور اومد خواهرم گفت آبجی تیپش. به ما نمیخوره گفتم تیپش ...

منظورم از قضاوت اینه که وقتی به همسایتون میگی چرااینو معرفی کردی یعنی داری کوچیکش میکنی و تحقیرش میکنی 

شاید مشروب بخوره و سیگار بکشه ولی پیش خداش جایگاه خوبی داشته باشه از کجا میدونی ؟

البته من خودمم مذهبی ام 

فکر نکنی همه جام تتوئه😅

میگم چیزی براش نگو همینطور ردش کردید کافیه 

بازم هرجور صلاحتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم از قضاوت اینه که وقتی به همسایتون میگی چرااینو معرفی کردی یعنی داری کوچیکش میکنی و تحقیرش میک ...

خودمم همش خود خوری میکنم دقیقا مثل حرفای شما میاد تو ذهنم به خدا یه بار میگم بگم یه بار میگم ولش کن خدارو خوش نمیاد شاید بهش بربخوره نمیگم ماهم خیلی مذهبی هستیم حد معمول ایم ولی یه چیزایی برامون مرزه 

ولش کن راس میگی نمیگم اصلا 

بگو این کی بود فرستادین بهش بگو حتما

خخخخ خدا نکشتتت خندم گرفت بابا میگم اما اخرشم خودخوری میکنم نمیگم از دلم نمیاد کسی با حرفام برنجه اما خودم خیلی ناراحت شدم تا الان خودخوری میکنم بیدارم گفتم اینجا دردو دل کنم

بگو من دست این پسره گاری نمیدم برونه چه برسه خواهرمو بهش بدیم

ببین شاید به قول دوستمون آدم پاکی باشه خدا دوستش داشته باشه و ما از روی ظاهر ش قضاوتش کردیم اما باید کمی از باطن آدم در ظاهرش تجلی پیدا کنه دیگه نمیدونم والا 🤣🤣

مودبانه تر بگو خپ چه رنجشی کسی که باید برنجه شمایی نه اونا

مثلا ناراحت نشن بگن مگه پسر ما چش بود اینا خودشونو بالا میگیرن و از این حرفا 

خداییش پسره قیافش خوب بود اما بقیه چیزاش حداقل به ما نمیخورد