سوفیام مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 3666 عنوان مادرم همش دوست داره بابام بمیره 124 بازدید | 3 پست چون خیلی اذیتش کرده و میکنه تو خونه بحث دارن همشم هردوشون تو خونه انبا اینکه بابام اخلاقش بدهولی من دوست ندارم بمیرهامروز به مادرم گفتم همش تو این فکرایی اهنگ فاتح خونی گذاشته بودبعد فهمید من بدم اومده که همش اینو میگهگفت برا خودت میذارمشش مردی امروز | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4023 از ته دلش نمیگهبعضیا ذاتاً از نواهای غمگین خوششون میاد زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
eshgh70s عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 4595 بهش بگو اگه منتظر مرگکسی باشی هستی اینقد پیچ و تابت میده تا حتی شده یک ساعت تو زودتر بمیری چون این خداست که تصمیم میگیره بنده اش تا کی زندگی کنه و هیچکس نمیتونه برای خدا تعیین تکلیف کنه بگو بخاطر سلامتی خودشم که شده طرز فکرشو تغییر بده و سعی کنه با رفتارش پدرتو تومشتش بگیره
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 12492 ایشالله همه مردایی که اینجورن خدا جونشون بگیرهیکیشمشوهر منه ...جای مادرت نیستی بفهمی چ دردیه کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲