2777
2789
عنوان

اخه چطور فراموشش کنم💔😭

72 بازدید | 5 پست

عاشق یکی از همکلاسی هام شدم ولی خب باهم ازتباطی ندازیم.و دبدم هیچ راهی انگار نیست بهش برسم و بایذ فراموش کنم. از اون موقع حس ادمی دارم دورازجون عزیز از دست داده و هیچی سرحالش نمیکنه . بزور میخنذم و وانمود میکنن خوبم. هیچ رمقی برای دانشگاه و درساش ندارم. خستم بی حوصلم.

بدتر اینکه من نصف واحدام بااونه. الان یعنی باید برم گروهمو عوض کنم که دیگه کلاس مسترکی نداشته باشیم؟ دلم تنگ بسه چیکارکنم ؟🥺۱۰واحد مشترک داریم بعد یکهویی دیگه غیبم بزنه و گروهم عوض کنم ضایع نیست؟ هرچند باهاشون هیچ ارتباط و صحبتی ندارم. ولی فک مبکنم ضایع بازی دراوردم گه گاهی زیر چشمی نگاش میکردم یا کلن هرجا میبود منم سعی میکردم باشم تا ببینمش

توروخدا بگین چیکارکنم😭حتی هبچ رمقی برا درس ندارم درصورتی ک کلی درس روهم شده دارم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بعدا برات خاطره میشه این پستو میبنی جر میخوری از خنده🤣🤣🤣

تاحالا ب هیچکدوم از اتفاقات تلخ زندگیم نخندیدم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این یکی میخندی همینجوری که ما الآن داریم میخندیم

من قبلا تجربه کردم و دقیقا همین جمله بهم مبگفتن ولی واقعا نخندیدم