2777
2789

ما چندسال پیش استخاره گرفتیم، ده ساله عقب افتادیم و همه ش ضرر شد برامون

خودتون تحقیق کنید ، با اگاهش مشورت بگیرید و تصمیم بگیرید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کی استخاره کردین

هم ساعتش خوب بود، هم پیش یه شخص مورد اعتماد بود

ولی در کل توصیه نمیکنم استخاره بگیری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

برای انجام هر کاری توصیه شده اول تحقیق و مشورت بکنید و اگر تردید داشتید و مایل بودید برید سراغ استخاره  و در کاری که اطمینان دارید لزومی نداره برید سراغ استخاره 

ضمن اینکه گاهی ممکنه بعد از عمل به استخاره ببینید که مثلا خواستم فلان جا خونه بخرم و استخاره گفت خوبه بعدش من ضرر کردم 

خب استخاره فقط جوانب مالی کار رو برای شما تضمین نمی کنه که .

گاهی ممکنه ی جایی خونه بخرید و تو مسیر اون خونه ضرر جانی در انتظار شما باشه 

یا نه تو اون خونه و اون محیط شر و ناراحتی در انتظار شما باشه

آدما گاهی فقط؟جنبه ی مادی مسائل رو می بینن 

شما اگر نهایتا مردد بودی و رفتی سراغش باید بدونی که استخاره خیر بودن اون تصمیم رو میگه و صرفا هدف مادی شما قرار نیست تامین بشه .

حالا این ی مثال بود 

در کل تعمیم بدید به بقیه مسائل