2777
2789

از اولش همش ازارم داد خونمو تو شیشه کرد چرا پدر مادرت با ما اومدن

بعدشم مادر خودش با اتوبوس پاشد اومد پیش ما 

بعدشم دبگه همش سگ بود ازارم داد برام هیچی نخرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو وقتی شوهرت بیجنبس کجا میری خاهرمن...ورداشتین ی ایل آدم دنبال خودتون راه انداختین..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خو وقتی شوهرت بیجنبس کجا میری خاهرمن...ورداشتین ی ایل آدم دنبال خودتون راه انداختین..

شوهرم دوست داره فامیلا خودشو ببره و دوست داره من بهشون تعظبم کنم وگرنه میزندم

تو هم محلش نده اصلا خودت رو بند اخم و تخمش نکن با مامان بابات برید دور بزنید و اون رو نادیده بگیر و خوش بگذرون سعی نکن دلشو بدست بیاری برگشتی خونتون جرش بده جوری ادبش کن تا یادش بمونه 

عزیزم رمزگذاری کنید، پدر و مادرها نیان

فکر میکنم تو زندگیتون از اول خیلی خانواده ها رو یارکشی کردید و زیاد بهم بی حرمتی کردید و یه جور کل کل احمقانه و دعوا بیخودی بینتون هست

عزیزم رمزگذاری کنید، پدر و مادرها نیانفکر میکنم تو زندگیتون از اول خیلی خانواده ها رو یارکشی کردید و ...

شاید بنظر شما احمقانه باشه ولی جون منو ازم گرفته این قضیه ارزوی مرگ شوهرم طلاق هر چی ک بگی رو دارم

شاید بنظر شما احمقانه باشه ولی جون منو ازم گرفته این قضیه ارزوی مرگ شوهرم طلاق هر چی ک بگی رو دارم

گلم آدمها با مشکلاتی مثل اعتیاد ، خیانت، انحرافات جنسی، بیماری فرزند، ناباروری و اوتیسم فرزند و بی پولی و ... دست و پنجه نرم می کنن، اینا یعنی مشکل

الان جوونی پیر بشی رابطه زناشویی هم برات مزه نداره

الان که مشکل خاصی نداری و زندگی روی خوشش رو بهت نشون داده از زندگی لذت ببر

شما دچار وسواس شدی به این مسئله

شما میخوای همه چیز اونجور که توی ذهن شماست باشه، در حالی که پذیرش حقیقت و اینکه سعی بیهوده نکنیم تغییرش بدیم کلید آرامش دنیاست

شما تمرکز باید رو خودت باشه که روی خودت قدرت داری از این حالت بیای بیرون

نه شوهرت که رو رفتارش قدرت نداری