کردستان_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 15891 عنوان اگه یکی از خوراکی امانتیتون چیزی برداره بهش میگین 72 بازدید | 13 پست فکر کنید سه کیلو اجیل بودهفامیل نزدیک همسر مثل جاری خواهرشوهر و... دست اون بوده بده شماحالا ازش نصفشو برداشته و بهتونم نگفتهواکنشتون چیه چجور بهش میگین حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه 1404/07/26 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamhastammnnnnn عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 541 یاد کلوچه نادری افتادم نگین تازه وارد تعلیق شده بودم دوباره با ی اکانت دیگه اومدم
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 6919 یاد کلوچه نادری افتادم 😂😂😂 ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 6919 بهش میگم این سه کیلو بوده ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
کردستان_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 15891 یاد کلوچه نادری افتادم نامردددد😂😂😂😂😂😂😂 حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
کردستان_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 15891 شما بهشدادی نگه داره یا نقش پیک و واسطه رو داشته پیک اینکه از فروشنده گرفته بده بمنفروشنده هم مادرم بوده پس مطمعنم دروغ نگفتهسه کیلو بوده یکو نیم داده بمن حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 6919 پیک اینکه از فروشنده گرفته بده بمنفروشنده هم مادرم بوده پس مطمعنم دروغ نگفتهسه کیلو بوده یکو نیم داد ... پشمااام ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
sunflowerrr عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 2478 من باشم میگم ولی جاری خواهرشوهر نقشش چی بوده خودت دادی بهش یا واسطه
sunflowerrr عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 2478 اول از مادرت مطمين باش که سه کیلو رو داده ...اگر اره که میگم عریزم فلانی جان مادرم میگفت فلان قدره داده که بهم برسونید
کردستان_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 15891 اول از مادرت مطمين باش که سه کیلو رو داده ...اگر اره که میگم عریزم فلانی جان مادرم میگفت فلان قدره د ... مطمعنم حتی یه درصدم شک ندارم حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
sunflowerrr عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 2478 مطمعنم حتی یه درصدم شک ندارم خب پس خیلی محترمانه ازش سوال کن که مادرم میگفت سه کیلو داده که بهم برسونید بعد اون یه چیزی میگه که اره یا نه و ادامش
ترنس_۱۴۰۵ عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3051 اسی سلام هستی اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین