2777
2789

فکر کنید سه کیلو اجیل بوده

فامیل نزدیک همسر مثل جاری خواهرشوهر و... دست اون بوده بده شما

حالا ازش نصفشو برداشته و بهتونم نگفته

واکنشتون چیه چجور بهش میگین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد کلوچه نادری افتادم

نامردددد😂😂😂😂😂😂😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شما بهشدادی نگه داره یا نقش پیک و واسطه رو داشته

پیک اینکه از فروشنده گرفته بده بمن

فروشنده هم مادرم بوده پس مطمعنم دروغ نگفته

سه کیلو بوده یکو نیم داده بمن 

اول از مادرت مطمين باش که سه کیلو رو داده ...اگر اره که میگم عریزم فلانی جان مادرم میگفت فلان قدره د ...

مطمعنم حتی یه درصدم شک ندارم

اسی سلام هستی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین