2777
2789
عنوان

بارداری

60 بازدید | 6 پست

دوستان من قرارها ای وی اف بشم امروز ذخیره تخمدانم ۰٫۴ بود دکتر گفت به شدت کمه باید تخمک اهدایی بگیری ، ولی آمپول AMH و fsh  داده تا دوباره شنبه ذخیره تخمدانام رو بگیره 

به نظرتون شدنیه؟

چرا طبیعی حامله نشدی 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم وازکتومی کرده

چرا اینکارو کرده

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

چرا اینکارو کرده

عزیزم من تاپیک زدم سوالم چیز دیگه بود الان باز بیام از اول بگم همه رو؟ خوب حالا که کرده تنها راه من ای وی اف هستش دیگه فکر کردن به یه سری چیزا فقط باعث ناراحتم میشه