2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم دو سع روز قبل از عقدمون با اکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 16641 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این از الان اینجوریه دیگ وای ب حال بعدا

از نوع نگارشش مشخصه هیچ رقمه نمیشه بهش اعتماد کرد. اسی باید راهشو جدا کنه تا دیر نشده. داد میزنه ادمه بی لول و داغونیه متاسفانه🤕

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دو سال دوست بودیم باهم من جواب مرد فامیل هم ندادماین ازش کار دیگه هم برمیاد

خب کسی ک با شما دوست میشه با کسی دیگه هن دقت میشه

معلومه  ترک عادت نمیکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه دادو بیداد کنی به روش بیاری ،فردا روتون توروی هم باز میشه توروت هرکاری بخواد میکنه،منم همچین تجربه ای داشتم داد و بیداد کردم به خانوادش گفتم به خودش گفتم فایده نداشت ،اگه برگردم ب قبل هیچوقت گوشیشو چک نمیکنم فقط برا آرامش روح خودم‌.ادم خیانتکار هیچوقت درست نمیشه حتی با گذر زمان پس یا طلاق بگیر یا بزن به در بیخیالی 

دختره سگ محل کرده شوهرت روولی شوهرت خیلی لاشیههمه سعیش رو کرده که لاس بزنه و از اون ویس بگیره یا عکس ...

بنظرت چرا ایجورن پسرا خودشونو پاره میکن یکی بهشون پا بده بقول خودت گشت شمارشو پیدا کرد... 

خب خودت ک یکیو داری☹️

مگه طرف سلطان سلیمانه که خوش حال باشی سوگولی حرمسراشیوالا دختره پسش زده شوهر اسی بیشتر دنبالش بوده ب ...

الان اگه جوابشو بده بهتره به نظرت!!

خوب کاری نداره ادامه بده ببینه نتیجه شو 

من نگفتم کلا تا آخر عمر هیچی نگه الان ک۶ طرف ناراحت و ما نمی دونیم دعوا و کی شروع کرده و مقصر اصلی ش کیه 

الان باید سکوت کنه فردا که آروم شد بشین مسله رو حل کنن 

اسی نمیخواد جدا بشه کسی هم که تلاش میکنه زندگیش خراب نشه الان نبایییبییید حرفی بزنه 

مرده از کوره در میره میزنه نگارش میکنه 

ای بابا !!

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

گفته شوهرت رو دوس داری!!

یعنی میخواسته اگه دوسش نداره با وجود شوهر بازم باهم اوکی شن؟

شاید شوهر خانمه به شوهرت گفته  زنشو امتحانش کنه 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲