2777
2789
عنوان

خانوما باردارم همسرم منو از خونه مینداخت بیرون بیایین بگین چه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه حسی به شوهرت نداری این دل شکستن اینطوری اونم تو بارداری چیزی نیست که فراموش کنی. میگی بچه ات رو دوست داری. این بچه ی مادر قوی میخواد ی تکیه گاه محکم. نمیدونم تا الان چطور زندگی کردی از این به بعد بچه داری و فقط خودت نیستی. پس باید تغییر کنی. پس محکم باش قوی باش اگه هم کینه ای از شوهرت داری بزار به وقتش. بساز نباش مردها از زنهای بساز خوششون نمیاد از سلیطه خوششون میاد ذات مرد

عزیزدلم میدونم خیلی اذیت شدی الان فقط به فکر خودت و بچت باش پاشو یه چیزی بخور یه دوش بگیر استراحت کن ...

گاهی فک میکنم واسه یه مامان شدن قوی نبودم هنوز کوچیک بودم چطور یه الگو باشم

خیلی اذیت شدم به خدا کسی ندارم بگم اینجا حداقل شماها هستین 

من نمیبخشمش😔💔

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

وقتی مجبوری باهاش زندگی کنی حداقل نذار خونه متشنج بشه، بارداری، بچه ت استرس و غم رو میگیره...

😔نمیتونم باهاش مثل سابق باشم نمیتونم البته اگه شعور داشته باشم بدی هاش یادم نمیره

کاش بدونید چی میگم

چرا باید هیچی ازش نمیخواستی؟ اون چیزی که از دستش برمیاد ازش بخواه تا حس اقتدارشو تامین کنی وگرنه مشک ...

آخ گفتی خدا لعنتم کنه همونجا 

که دلم نمیومد می‌گفت یه کلمه ندارم باور میکردم با اینک وضعش خوبع

وقتی میگی توروخدا نگید برگرد راهی ندارم، خوب راه دیگه ای به جز موندن نمیمونه مجبور نیستی دوستش داشته ...

نه فقط گفتم یکم خالی شم من که مردم😔بریدم از همه چی 

نمیخوام اون روی ...ببینم

😔نمیتونم باهاش مثل سابق باشم نمیتونم البته اگه شعور داشته باشم بدی هاش یادم نمیرهکاش بدونید چی میگم

میتونم حدس بزنم چقدر احساسات بدی داری، غم، خشم، ترس، ناامیدی، دلشکستگی و... که البته کاملا طبیعیه اما برای داشتن زندگی خوب لازمه از منطقمون هم کمک بگیریم... برای تخلیه احساسات بد و پیدا کردن یه راه حل منطقی تر و مدیریت زندگیت، از زوج درمانگر کمک بگیر. با این حد از کشمکش و خشونت از پای درمیای...

پس بیخیال شو زندگی خودت رو بکن اصلا ندید بگیرش غصه نخور

هنوز خورد و خمیرم هنوز دیروز یادم نرفته 

ولی چ میشه کرد میمونم و می‌سازم و میسوزم

تو دیگه حسی به شوهرت نداری این دل شکستن اینطوری اونم تو بارداری چیزی نیست که فراموش کنی. میگی بچه ات ...

اره دقیقا به قول به متنی این زندگی از من یه گروگان داره 

😔💔

ممنون گلم