2777
2789
عنوان

خانوما باردارم همسرم منو از خونه مینداخت بیرون بیایین بگین چه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 102 پست
خدا لعنتشون کنه هرچی نمک نشناسه خدا لعنت کنه همین😔😔

منکه واگذارش کردم به خدا مطمئنم یه جوری با سر بخوره زمین که خودم ببینم زجه زدنشو،اگه خدایی هست که صد در صد هست،همون خدا دید که من چقدر باهاش ساختم بایدتقاص دل شکستمو ازش بگیره،الانم بچه هامو بر داشته نمیدونم کجا رفته گورشو گم کرده دور از جون بچه هام،نمیدونی واقعا انگار قلبم دونصفه 😢💔

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

گاهی فک میکنم واسه یه مامان شدن قوی نبودم هنوز کوچیک بودم چطور یه الگو باشمخیلی اذیت شدم به خدا کسی ...

حق داری گلم منم شوهرم خیلی اخلاقای خاص داشت خیای اذیت شدم فکرشو میکنم اگه بخوام برم هیچ جارو ندارم هزار جور رو خودم کار کردم و شکست خوردم تا یه مدت هروقت دعوامون میشد هیچی نمیگفتم سکوت میکردم اینجوری بهتر جواب می‌داد شمام هر راهی که میتونی برو تا آرامش پیدا کنی ناامید نشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باورت میشه نود درصد اختلاف های من و شوهرم تو بارداریم بود.بارداری قبلم تو هقت ماهگی دعوای بدی کرد ...

فک کنم چون مث قبل ارضا نمیشن، کلافن، عادت ندارن، سگ میشن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

چیکار کردی خواهر نمی‌دونم شاید من ضعیفم شاید شوهرم زرنگه ولی احساس میکنم همیشه جلوش خورد و..میشم میش ...

اخه بیته به شرایط خودت باید تصمیم بگیری زندگی من خیلی بد بود کلی جنگیدم

نه اینم دست بزن دار بد دهنم هس الان زندگیت خوبه گلم

من هنوزم زبونم تنده تودعوا فوش میدم

ولی بعد اینکه دماغمو عمل کردم دیگ کتک نزد چون میترسید دماغم در بره یا بشکنه چیزی بشه حالا هروقت دعوامون بشه یا میکوبه توسرم یا سیلی میزنه🥲

فک کنم چون مث قبل ارضا نمیشن، کلافن، عادت ندارن، سگ میشن

نمیدونم شاید اینطور باشه.خداروشکر این بارداریم تا الان روی سگش ندیدم امیدوارم دیگه نبینم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

معمولی اخلاقش جوریه نمی‌دونم گاهی وقتا عود میکنه

مردا ک اکثرا مودی هستن.ولی تو این فشار زندگی بنظرم خیلی کل کل نکن.من زیاد باهاش دهن ب دهن نمیشم خودشم زیاد خونه نمیاد.بحص زیاد نمی کنم ارامشم بیشتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نمیدونم شاید اینطور باشه.خداروشکر این بارداریم تا الان روی سگش ندیدم امیدوارم دیگه نبینم

سوره طلاق رو بخون هرروز، برای محبته، کمتر از دودقیقه میشه، خیلی کمه به نظرم هرشب همیشه بخون، از تو گوشی هم بخونی راحتتره

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

سوره طلاق رو بخون هرروز، برای محبته، کمتر از دودقیقه میشه، خیلی کمه به نظرم هرشب همیشه بخون، از تو گ ...

برای چی خوبه؟میترسم بخونم بدتر بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

برای چی خوبه؟میترسم بخونم بدتر بشم

نه بابا، معنیش خوبه، برای رزق وبهبود جسمی ومحبت

برای محبت زن وشوهر جوابه، محبت رو باید از خدا خواست بنده هاش که وفا ندارن