2777
2789
عنوان

خانوما باردارم همسرم منو از خونه مینداخت بیرون بیایین بگین چه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2673 بازدید | 102 پست
تروخدا اینجور نگو اون بچه همه کسمه تروخدا گفتم که نمک نپاشین رو زخمم اون بچه بند بند وجود منه شاید م ...

مثلا این‌بچه بیاری وسط جنگ دعوا بحث هنره؟ نونم تحقیر بشی دم نزنی عجیبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔لعنت به خودملعنت به روز ازدواجم لعنت به مامانم که منو داد به اینلعنتتتتت به همه چی ببین با وجود او ...

عزیزم حست رو درک میکنم

لعنت نفرست

رفتارشون اشتباه بوده

اما دیگه چه میشه کرد

منم خودم جایی ندارم برم

شوهرم پیش اومده رفتار بد داشته

اما خوب خوبی‌اش بیشتره

عزیزدلم تمرکزت رو بزار رو سلامتیه خودت و بچه ات ، گریه نکن قوی باش ،و الان پاشو یه چیزی بخور تمام تو ...

💔ممنون عزیزم 

بمیرم واسه اون طفل معصوم به خدا با هر تمومش قلبم آتیش میگیره احساس میکنم سرو صدا و شنیده می‌ترسه و..

😔😔

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

عزیزم حست رو درک میکنملعنت نفرسترفتارشون اشتباه بودهاما دیگه چه میشه کردمنم خودم جایی ندارم برمشوهرم ...

😔💔کاش اینم خوبیش بیشتر بود

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

عزیزدلم میدونم خیلی اذیت شدی الان فقط به فکر خودت و بچت باش پاشو یه چیزی بخور یه دوش بگیر استراحت کن فعلا جلو چشم همدیگه نباشید هیچی نگو مطمعن باش الان پشیمونه ولی نمیخواد بگه یه مدت بهش محل نده تا آدم بشه بخاطر بچت پاشو به خودت برس مامانا باید خیلی قوی باشن

چرا باید هیچی ازش نمیخواستی؟ اون چیزی که از دستش برمیاد ازش بخواه تا حس اقتدارشو تامین کنی وگرنه مشکلات ایجادمیشه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

💔ممنون عزیزم بمیرم واسه اون طفل معصوم به خدا با هر تمومش قلبم آتیش میگیره احساس میکنم سرو صدا و شنی ...

فداتشم😘🧡،رابطه ات رو با خدا زیاد کن ذکر بگو صلوات بفرس برای امام زمان و مادرش و از ایشون بخواه مهر شما رو به همسرت بندازه و مشکلات حل بشه ... 

وقتی میگی توروخدا نگید برگرد راهی ندارم، خوب راه دیگه ای به جز موندن نمیمونه 

مجبور نیستی دوستش داشته باشی سرتو بزار پایین زندگی تو بکن، مگه چاره دیگه ای هم داری

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

واقعا ناراحت شدم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیافتد 

به خاطر اون بچه سعی کن آرامش با یاد خدا حفظ کنی چون واقعا این تنش ها روی بچه آن هم تاثیر می‌زاره 

من نمیتونم بگم طلاق یا هر چیز دیگه ای چون فقط شما که با اون آقا زندگی کردی شناخت داری 

الان تو خونه خودمم از صبح خون گریه میکنم این حق من از زندگی نبود این حقم نبود تو بارداری چنین روزهای ...

میشه شوهر منم نفرین کنی اون روز؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

شوهر منم چندبار از خونه بیرونم کرد 

یبار جلو خانوادش ،باباشو مجبور کرد زنگ بزنه بابام بگه بیا دخترتو ببر

الانم من دارم جدامیشم اون زندگی برات زندگی نمیشه ک به هرقیمتی حاظری بمونی مطمئن باش دیریا زود مثل من میشی 

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤