2777
2789
عنوان

خانوما باردارم همسرم منو از خونه مینداخت بیرون بیایین بگین چه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 102 پست
خدایی نکرده شما جا من بودین دلتون باهاش صاف میشد

من باورت میشه نود درصد اختلاف های من و شوهرم تو بارداریم بود.بارداری قبلم تو هقت ماهگی دعوای بدی کردیم ک ازش شکایت کردم.الان هم باردارم.همش استرس داشتم تو بارداری دعوامون بشه.چون اکثرا دعواها تو بارداری بود.ولی خداروشکر اینسری تاالان ک دعوامون نشده.من گذشتم بخاطر بچهام ولی نبخشیدم.همیشه میگم خدا نگذره از مردی ک رو زنش دست بلند کنه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر جای تو بودم دیگه نقش قربانی و مادر رو براش ایفا نمی‌کردماخلاقتو عوض کن زندگی‌تم عوض میشهچرا م ...

خیلی ممنون متنتو اسکرین میگیرم یادم باشه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

شوهرمنم دست بزن داشت ولی بخاطر این دست بزن داشت که بد دهنی میکردم من فوشش میدادم میگفت فوش نده منم ب ...

نه اینم دست بزن دار بد دهنم هس 

الان زندگیت خوبه گلم

اینو منی که تجربه دارم میفهم ام چی میگی من وقتی اروم ومهربون بودم شوهرم دائم سرم کلاه میذاشت الان شد ...

چیکار کردی خواهر 

نمی‌دونم شاید من ضعیفم شاید شوهرم زرنگه ولی احساس میکنم همیشه جلوش خورد و..میشم 

میشه چند تا کارایی که باعث شد قوی شب رو بگی

وقتی راهی نداری پس جو خونه دو متشنج نکن. در حد ضرورت حرف بزن فکر کن شوهرت مرده

اره دقیقا مرد برام با همون تصویری که نشسته بود رو مبل منتظر بود برم با اون شکمم مرد 

دستاش رو زانوش بود مرد همون لحظه همون جا

مورد دیدم با دو تا بچه بالای ده بار از خونه پرت شده بیرون و کتک و اینهاعاشق شوهرشهالبته مریضه

حتما مریضه 

ولی از سر اجبار به بحث جداس شما نبودی ندیدی و.

خدالعنتش کنه ولی مراعاتشو نکن،خرج کن 

من نمونه زنایی هستم که ،با همه چیش ساختم کم توقع بودم و همیشه درکش کردم،صدمو واسش گذاشتم ولی چه فایده که محبت من اونو هار کرد 

الان با دوتا بچه کاسه چه کنم گرفتم دستم یه چشمم اشکه یه چشمم خون،جووونیم تباه شد پای یه مرد بی وجدان وخدا نشناس 

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

میتونی بگی سر چی دعواتون شد؟شاید دخترا بتونن راهنماییت کنن

به خدا سر یه حرف مفت میترسم شناسایی شم چون خواهر شوهر وو..هم فهمیدن

وقتی غذا میپزی قبل اومدنش خودت غذا تو بخور تا بفهمه هیچ پوخی نیست.بهش فکر نکن تا اشکت دربیاد به بچت ...

😔وای من خیلی ضعیفم خواهر خیلی بخدا کاش تک تک شما هارو میشه دید الان در حال گریه کردنم آخه دلم هم برا خونه زندگیم هم بچم هم خودم میسوزه 

سپردمش به خدا 

خدالعنتش کنه ولی مراعاتشو نکن،خرج کن من نمونه زنایی هستم که ،با همه چیش ساختم کم توقع بودم و همیشه د ...

خدا لعنتشون کنه هرچی نمک نشناسه خدا لعنت کنه همین😔😔

عزیزم هزار بار از این دعواها کردم و قسمت خوردم که هیچ وقت نبخشمش ولی فقط کافیه یذره با مهربونیت باها ...

نگو دختر ضعیف نباش مث من من اینبار دیگ اون سابق نیستم با درک بره خیانت کنه به درک سرد بشه به درک خونه جهنم بشه فقط گفتم قسم خوردم به جان عزیز ترینام نمیبخشم

من باورت میشه نود درصد اختلاف های من و شوهرم تو بارداریم بود.بارداری قبلم تو هقت ماهگی دعوای بدی کرد ...

من فکر میکنم بچم دنیا بیاد هر بار دیدنی یاد این روزا نیافتم و.

من فکر میکنم بچم دنیا بیاد هر بار دیدنی یاد این روزا نیافتم و.

تو بارداریم این اتفاق افتاد یا قبلا هم تنش بینتون زیاد بود یا دعوا؟

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...