2777
2789
عنوان

خانوما باردارم همسرم منو از خونه مینداخت بیرون بیایین بگین چه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 102 پست
الان تو خونه خودمم از صبح خون گریه میکنم این حق من از زندگی نبود این حقم نبود تو بارداری چنین روزهای ...

خب فداتشم دعا کن زندگیت بهتر بشه عشق بیاد ب زندگیت ،الان شما بارداری فقط سعی کن تک تک سلول‌های بدنت آروم باش انقد غصه نخور ...سوره مزمل برای محبت بین زن و شوهره دوس داشتی بخون 

منم بودم باهاش زندگی نمی‌کردم خواهر اجباره😔

چ اجباری اخه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت تو زندگیت معجزه نیست ک نبودنش فاجعه باشه ، طباق بگیری بچتو تو ارامش بزرگ کنی سگش میارزه ب اینک ...

کاش با خودم بود 

فک کن ضعیفم فک کن یتیمم فک کن فقیرم 

امکان طلاق وجود نداره عزیزم من خودمم دلم نمیخواد باهاش یه جا باشم ک

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

خب فداتشم دعا کن زندگیت بهتر بشه عشق بیاد ب زندگیت ،الان شما بارداری فقط سعی کن تک تک سلول‌های بدنت ...

دقیقا

وقتی می مونه سر زندگیش باید دنبال درست کردن باشه دیگهدفقط

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این زندگی خیلی نیاز به بچه داشت واقعاحداقل دوروز میرفتی قهر فکر نکنه هرکاری کنه هستی

گفتم که خانواده ها اومدن بابام نزاشت من بچه 7,8ماهه رو خدایی نکرده بزنم سقط کنم ؟

الان چه کاری از دستم برمیاد عزیزم جز اینکه کنار بیام

وقتی برگشتی باید دلتو صاف کنی دیگهزندگی جهنمی ن ب درد تو میخوره ن بچت

نه نمیشه اگه آدم باشم اگه زن باشم یادم نمیره حداقل 

این جهنمی که برام ساخت

چرا برگشتی حداقل دو روز میموندی خونه بابات خب

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

گلم اول توی زندگی خرج کن، هر چیزی زیاده روی توش بد هست، حتی چص خوری و خرج نکردم

دوم که الان به خاطر غرورت و ذهنیت خیلی ازش خشم داری

تو همه زندگی ها دعوا میشه ، روز خوش و آشتی هم میشه

سون اینکه سعی کن با مرد جماعت بحث نکنی، یا تا حد ممکن بحث نکنی و سر چیزهای ضروری باشه

سعی کن قلق شوهرت رو بدونی

ببین طلاق سخته ، حتی اگر امکانش رو داشتی سخت بود، چون ادم دیگه خونه پدر جا نداره و ...

خب فداتشم دعا کن زندگیت بهتر بشه عشق بیاد ب زندگیت ،الان شما بارداری فقط سعی کن تک تک سلول‌های بدنت ...

😔بخدا کاش میشد می‌دیدیم پیشم بودین چشام ورم کرده از صبح هیچی نخوردم دلم خونهههه خون 

بمیرم برا بچم بمیرم

گفتم که خانواده ها اومدن بابام نزاشت من بچه 7,8ماهه رو خدایی نکرده بزنم سقط کنم ؟الان چه کاری از دست ...

فایده بچه آوردنت چیه بخدا تا کی قرار حقیر بشید بخاطر شوهر مثلا بچه چ‌گلی به سر میزنه ؟؟؟؟ چرا میاریش به دنبا ک حسرت زندگی آروم سالم داشته باشه این گناه نیست ؟ وقتی شوهرت تو نمیخواد بچه به چ دردت میخوره سوختن ساختن واسه کی ؟ چی ؟؟؟؟ عزت نفست کجاست 

نه نمیشه اگه آدم باشم اگه زن باشم یادم نمیره حداقل این جهنمی که برام ساخت

اخرش،ک چی

😔بخدا کاش میشد می‌دیدیم پیشم بودین چشام ورم کرده از صبح هیچی نخوردم دلم خونهههه خون بمیرم برا بچم ب ...

عزیزدلم تمرکزت رو بزار رو سلامتیه خودت و بچه ات ، گریه نکن قوی باش ،و الان پاشو یه چیزی بخور تمام توجه ات رو بزار رو سلامتیت ،پاشو دختر ..

گلم اول توی زندگی خرج کن، هر چیزی زیاده روی توش بد هست، حتی چص خوری و خرج نکردمدوم که الان به خاطر غ ...

😔لعنت به خودم

لعنت به روز ازدواجم 

لعنت به مامانم که منو داد به این

لعنتتتتت به همه چی 

ببین با وجود اون شکم می‌گفت برو فردا ات اشغالتم میریزم بیرون دیگه نیا من مردم 

ببین اون لحظه یادم نمیره اون لحظه که نشسته بود تا برم اون لحظه که به مامانم گفته بود فردا بارو بندش و بردارین ببرین

فایده بچه آوردنت چیه بخدا تا کی قرار حقیر بشید بخاطر شوهر مثلا بچه چ‌گلی به سر میزنه ؟؟؟؟ چرا میاریش ...

تروخدا اینجور نگو اون بچه همه کسمه تروخدا گفتم که نمک نپاشین رو زخمم اون بچه بند بند وجود منه شاید مادر نشدی شاید من زیادی وابستم ولی اگه این چیزیش بشه یه درصد هم تو این دنیا نمیمونم