2777
2789

تو رو خدا زود قضاوت نکنین ایشالا سر هیچ کسی نیاد این اتفاق به قرآن به عنوان یه مادر میگم دلم شکسته ه خدا از هیچ کدومشون نمی‌گذرم الانم دلم پره می‌خوام باهاتون درد و دل کنم به عنوان یه خواهر راهنماییم کنین آرومم کنین کسیو ندارم دیروز سر یه بحث چرتی کلی حرف بارم کرد کتکم زد نهایت هم ه خانواده‌ها زنگ زد منم از خونه انداخت بیرون می‌گفت برو فردا هم جهازتو می‌اندازیم بیرون 

خسته شدم خدا از صبح گریه میکنم دلم خونه 

خانواده ها حرف زدن و ..

من برگشتم نگین طلاق تروخدا 

چون امکانش نیست 😔

برگشتم بسوزم و بسازم 

دیگ همسرم برام آدم سابق نیس دیگ نمیخوام ببینمش دیگ نمیخوام باهاش هم سفره بشم دیگ هیچی نمیخوام ازش منی که اینقدر بساز بودم منی که سر دو گرون پول خرج کردن دلم نمیومد سر هیچ و پوچ می‌گفت برو با وجود بچه 7,8ماهه تو شکمم خدا ازش نگذره

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت تو زندگیت معجزه نیست ک نبودنش فاجعه باشه ، طباق بگیری بچتو تو ارامش بزرگ کنی سگش میارزه ب اینکه بچه با کلی عقده و شاهد دعوا بودن بزرگ شه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خدایی نکرده شما جا من بودین دلتون باهاش صاف میشد

وقتی برگشتی باید دلتو صاف کنی دیگه

زندگی جهنمی ن ب درد تو میخوره ن بچت

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان تو خونه خودمم از صبح خون گریه میکنم این حق من از زندگی نبود 

این حقم نبود تو بارداری چنین روزهایی و ببینم لیاقت پدر شدن نداره

فقط به خدا سپردمش 

روز زایمانم عهد بستم فقط بخش نفرین میکنم میگن آخه دعا اون روز گیراس 😔

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

خونه خودمم کاش بشه هیچ وقت صداشو نشنوم

ببین باید جدا میشدی برنمیگشتی

الان دیگه مجبوری صداشو بشنوی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️