2777
2789
خیلی سرده انگار هیچ تاثیری نداره بخصوص تو شهرای سردسیر و خونه های بزرگ

بستگی به متراژ و اندازه خونه داره و تعداد  شوفاژ  اگه کم و کوچک باشه  مسلما سرد میشه

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پکیجتون بوتانه ؟ راضی هستین ؟صداش زیاده؟

بله بوتانه...صدا که نداره فقط وقتی آب گرم باز میکنی

یه کوچولو صدا میده .بله راضی هستم ولی دوبار خراب شده تو این یه سال نمایندگیش میگه پکیج ها همین طورن زود زود باید تعمیر بشن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چه برندی خوبه ؟ممنون میشم رادیاتور رو هم بگید

با من باشه میگم پکیج کلا خوب نیست 

خونه همیشه ی دمای معمولی داره و گرم نمیکنه 

اب حمام هم کمه یا داغ داغ یا سرد میشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
بله بوتانه...صدا که نداره فقط وقتی آب گرم باز میکنییه کوچولو صدا میده .بله راضی هستم ولی دوبار خراب ...

مرسی عزیزم 

اره سرویس سالانه که میخوان. 

به نظرتون رادیاتور پنلی بهتره یا پره ای؟ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ماهم اگه جا داشتیم بخاری میزاشتیمزمستونا پنج تا لباس روهم میپوشمم

من پارسال جوراب میپوشیدم لباس زیاد میپوشیدم

امسال شوهرم میگه بخاری بزاریم حالا لوله کشی گاز نداریم گفتیم بیان بکشن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

پکیجتون ایران رادیاتوره ؟ راضی هستین ؟صداش زیاده؟رادیاتورهاتون راضی هستین؟پره ای یا پنلی؟

اره خوبه من راضیم 

پنلی

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

مرسی عزیزم اره سرویس سالانه که میخوان. به نظرتون رادیاتور پنلی بهتره یا پره ای؟

برای من پنلی هست ازش راضیم ولی پره ای و نمیدونم