2777
2789
عنوان

لطفاً لطفاً چهل سالگی ازدواج کنید ولی درست عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط داره تو سن پایین مسلما طرفین از لحاظ مالی و شعور و ... به ی سطح خوب نرسیدن

در مورد همه صدق نمیکنه

خیلی ها خانواده هاشون حمایت مالی خوبی میکنن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
شوهرمن همینکارو کرد

بدون مشورت تو حاملت کرد چون فکر میکرد ممکنه ولش کنی بری ؟

پس تو از شوهرت سری میترسه 

زنهای قدیمی خیلیاشون با کمال میل بچه های زیادی میوردن که شوهره نزاره بره 

دروغ میگن نمیخواستیم راستشو نمگن 

مخصوصا مرد پولدار باشه سریع حامله میشن میخشونو بکوبن مردو گیر بندازن

کاش میشد اینجوری فکر کرد

من خودم ۹ ساله جلوگیری کردم سال‌های اول مستاجربودم و البته سه سال بعد ازدواج خونه خوب خریدم دادیم اجاره 

ولی آنقدر مستاجری استرس داره که نگو 

با همه عهد کردم تا نرم تو خونه ام و تا ماشین نگیرم دیوانه ام اگه بچه بیارم 

ولی هر دومون پیش دکتر بودیم چکاپ کردیم 

سن هم اصلا مهم نیست مگه میخوایم چند تا بیاریم 

اونموقع مادرها بچه ۵ رو تو ۴۳ سالگی میاوردن الان ما که یکی بخوایم همون ۴۰ بیاریم اما امکانات اولیه زندگی مثل خونه و ماشین و مقداری پس انداز جور باشه که زجر نکشیم تو این وانفسای روزگار 

خانمها اول به خودتون و شرایطتون برسید نمیگیم حالا ایده آل اما  نیازهای اولیه تون جور باشه بعد به بچه فکر کنید 

بچه داری اصلا از همه نظر کار آسونی نیست 

خانواده ها رو دارم میبینم همسن ما با دوتا بچه هی میگنچه غلطی کردیم پشیمونی و درماندگی رو توشون میبینم

نه با ادم پولدار ازدواج کنید ک با پول باباش براتون پرستار بگیرهتا اینکه در سن کم ازدواج کنید و بچه ب ...

احتمال گیر آوردن شوهر پولدار توسن کم بیشتره

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نظر خوب دادم والا مثل شما نیستم اطرافم همه جور ادم دیدم هرکی بالا ۳۰ ازدواج کرد خوشبخت شد اطراف شمار ...

هیچکدوم قطعیت نداره

شما رو چه حساب میگی همه بالای ۳۰ خوشبخت شدن

کسی که شعور و فرهنگ نداره ، توی سی سالگی هم با شعور نخواهد شد

نه خیلی سن کم ، نه بالا

سن بالا هم مشکلات خودشو داره

اگه خانم یا اقا مشکل بچه دار شدن داشته باشن ، واسه اقدام دیره

یا اگه تفاهم نداشتن و جدا بشن ، سنشون بالاست برای ازدواج دوم

فاصله ی سنیشون با بچه هاشون زیاده

و حتی احتمال سندروم و ناقص شدن بچه بالاتره

و هزار و یک دلیل دیگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی