با احتمال بالاتری مثل بچه قبلی میشه چقدر درسته؟ یعنی اگه مثلا یه نفر پسر به دنیا بیاره و بعد از مدت کوتاهی دوباره باردار بشه میگن احتمال اینکه این بچه هم پسر بشه زیاده. این درسته؟
نمیدونم ولی دوست من یه سال بعد زایمانش باردار شد هر دو دخترن
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من بچه اولم پسر بود هست ماهه به دنیا اومد فوت کرد دوباره اقدام کردم سه چهار ماه بعدش دختر شد یک سال چند ماه بعدش ناخواسته حامله شدم پسر شد دیگ نمیدونم فک نکنم به این چیزا ربط داشته باشه اونس دست خداست به هر کی میخواد دختر میده به هر کی میخواد پسر میده
الان که مرور کردم اطرافمو نود درصد بچه های پشت سر هم جنسیتشون یکیه
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀