2777
2789
عنوان

لطفاً لطفاً چهل سالگی ازدواج کنید ولی درست عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 130 پست
هنوز از رو عکس ازدواج میکنید؟🤔🤔🤔

نه از رو عکس میریم برای مرحله دوم یعنی قرار گذاشتن

والا ارتباطای مجازیم همینه 

مگه اینکه طرفو توو محل کارت ببینی یا دورواطرافت باشه

کسیو ک ندیدی اول عکسشو چک میکنی ک ایا از چهره اش خوشت میاد یا نه بعد میری سر قرار و...

وگرنه ک انقدر احمق نیستیم با عکس ازدواج کنیم

۴۰ سالگی ازدواج کنه تاره عجله هم نکنه برا بچه زنگوله پا تابوت می‌خوایم مگه

عزیزم منظورم از چهل این نیست همون چهل یعنی بخاطر بالا رفتن سن با هر کسی ازدواج نکنید اینه

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته بالای چهل سالگی ازدواج کنین و پنجاه سالگی بچه دار بشین اونوقت تو شصت سالگی بچه تونو ببرین کلاس ابتدایی و تو هفتاد سالگی مدرسش تموم میشه و می تونه ازتون پرستاری بکنه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بله درسته بالای چهل سالگی ازدواج کنین و پنجاه سالگی بچه دار بشین اونوقت تو شصت سالگی بچه تونو ببرین ...

عزیزم منظورم از چهل این نیست همون چهل یعنی بخاطر بالا رفتن سن با هر کسی ازدواج نکنید اینه

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

هرکس تایم مختلف داره تو زندگیش منظورش اینه سن پایین ۱۷ هم خوب نیست

نه ۱۷نه دیگه۴۰ 

به نظرم کسی که ۴۰ ازدواج میکنه دیکه نباید به فکر بچه باشه چون اون بچه مادر جون می‌خواد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینا اصلا منقرض نمیشن تو نسل جدید فراوونن که میترسن از بقیه عقب بمونن زودتر ازدواج میکنن سریع بچه می ...

آفرین 

اتفاقاً باهمینا من تو یه گروه بودم یکیشون ۱۵ سالگی بچه دار شده بود  من ۲۱ سالگی ازدواج کردم

همون خانم به من می‌گفت ترشیده خب اون دخترش با چه طرز فکری داره بزرگ میشه به قول تو این نسل ادامه داره 

چندوقت پیشم یه نفر منو دید گفت همین به دختر رو داری گفتم آره گفت اخی بیچاره ایشالله خدا بهت پسر بده راحت بشی 

بله درسته بالای چهل سالگی ازدواج کنین و پنجاه سالگی بچه دار بشین اونوقت تو شصت سالگی بچه تونو ببرین ...

نه با ادم پولدار ازدواج کنید ک با پول باباش براتون پرستار بگیره

تا اینکه در سن کم ازدواج کنید و بچه بیارید و مجبورش کنید توو اوضاع فقر و انتخاب تادرشت شما دووم بیاره

وای چقدر حق یا زنه میگه بچه بیارم مرده ادم بشه

این مسائل از قدیم بوده 

سیاستهاییکه افراد روی همدیگه پیاده میکنن تا به هدفهاشون برسن 

بچه رو وسیله رسیدن به خواسته هاشون قرار میدن 

نه از رو عکس میریم برای مرحله دوم یعنی قرار گذاشتنوالا ارتباطای مجازیم همینه مگه اینکه طرفو توو محل ...

نه اینی که شما میگی مجازی نیست

گفتی با اصرار دور و برو اطرافیان قبول کردی که یه بار ببینیش

مگه عصر حجره؟؟؟!!!

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی