2777
2789
عنوان

لطفاً لطفاً چهل سالگی ازدواج کنید ولی درست عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 130 پست
من خودم ۹ ساله جلوگیری کردم سال‌های اول مستاجربودم و البته سه سال بعد ازدواج خونه خوب خریدم دادیم اج ...

کاش همه خانوما این طرز فکر داشتن حرف این اونم اهمیت نمیدادن ...البته بعضی خانواده خیلی عقده ایی تشریف دارن بعد اینکه پدرت دراوردن چرا بچه نمیاری بعدش خودشون میکشن چرا پسر نیوردییی

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

هیچکدوم قطعیت ندارهشما رو چه حساب میگی همه بالای ۳۰ خوشبخت شدنکسی که شعور و فرهنگ نداره ، توی سی سال ...

فامیلای مادریم بالای سی سال ازدواج کردن از اولم بچه نمیخواستن خیلیم خوش میگذرونن

نمیفهمم چرا انقدر ذهنتون محدوده که کل زندگی رو تو بچه داشتن خلاصه میکنین

مگه دو نفری نمیشه خوشبخت شد؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خوب دادم والا مثل شما نیستم اطرافم همه جور ادم دیدم هرکی بالا ۳۰ ازدواج کرد خوشبخت شد اطراف شمار ...

کودک همسری چیه من ۲۳سالگی ازدواج کردم 

بعدم هرکس زیر۳۰ ازدواج کنه میشه کودک همسر!!!!

بحث سر بچه آوردن هست که بهترین سن باروری تا ۳۵ هست بعدش بارداری پر ریسک میشه از همه مهم‌تر خود بچه که نیاز به پدر مادر جون داره

در آخر شما اول منو ریپ زدی تحمل حرف داشته باشه عزبزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بله درسته بالای چهل سالگی ازدواج کنین و پنجاه سالگی بچه دار بشین اونوقت تو شصت سالگی بچه تونو ببرین ...

نه کم حساب کردی

۶۰ سالگی بچه دارشی ، ۸۰ سالگی تازه دیپلم میگیره😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
حالا مگه همه بچه میخوان؟؟

اوناییکه می خوانو گفتم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

فامیلای مادریم بالای سی سال ازدواج کردن از اولم بچه نمیخواستن خیلیم خوش میگذرونننمیفهمم چرا انقدر ذه ...

شما ذهنت محدوده دوست عزیز

کسایی که بچه نمیارن همشون یه مشکل جدی و خلا توی زندگیشون دارن

اینو من نمیگم ، تمام روانشناسای دنیا میگن

بچه دار شدن یه غریزه ی ذاتی مثل غذا خوردنه

که هر ادم سالمی نیاز داره

همه ی کسایی که گفتید اگه پیش متخصص بررسی بشن صد در صد مشکل بزرگی دارن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
کودک همسری چیه من ۲۳سالگی ازدواج کردم بعدم هرکس زیر۳۰ ازدواج کنه میشه کودک همسر!!!!بحث سر بچه آوردن ...

وا گلم من گفتم دقت کن چی نوشتم نگفتم تحمل و اینا همه بچه نمیخوان که هعی میگی بچه بچه باروری میدونی چی میگم؟؟؟؟؟؟ یا توضیح بدم

عزیزم الان همه مستاجرن جوونا تقریبا بعدم که سن باروری میگذره هنوز نتونستیم خونه بگیریم حتی باماهی ۷۰ ...

ببین باید از خیلیا چیزا زد تا خونه خرید

از ماشین از مسافرت و رستوران و کافه از خرجهای اضافه از مهمانی‌ها 

یعنی یه جوری بهت بگم آدم از دم استخدام  باید گرد بخوابه تا خونه بخره

واقعا درآمد ۷۰ تومنی کم نیست 

باید مدیریت مالی تون رو قوی کنید از خرجهای اضافی پرهیز کنید هر وامی به صرفه در نمیاد باید حساب کتاب کرد وام گرفت 

خیلی مدیریت مالی زن و شوهر مهمه 

خدا همه زوجها ان شاء اله خانه دار کنه بهدش بچه سالم و صالح بده براحتی 

شما زاییدی؟ چیشد؟ خوش گذشت؟

بله واقعا هم خوش گذشت

۱۹ سالگی با عشق ازدواج کردم

الان دوتا بچه هم دارم

خیلی از زندگیم راضیم

با بچه هام رفیقم

پا به پاشون دارم کیف دنیا رو میکنم

بچه ها پدر مادر جوون و با انرژی میخوان

نه پیر و بی اعصاب و داغون

وا گلم من گفتم دقت کن چی نوشتم نگفتم تحمل و اینا همه بچه نمیخوان که هعی میگی بچه بچه باروری میدونی چ ...

من خودم اصلا از بچه خوشم نمیاد حتی همین یکی هم که دارم ناخواسته شد 

فقط میگم بچه آوردن تو سن بالای ۴۰ اشتباه هست 

اکر کسی قصد آوردن داره بهتره زیر ۳۵ اقدام کنه بازم ابن تصمیم شخصی هست که به کسی مربوط نمیشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......