2777
2789
عه دارم اتفاقا! پس همون خوبه یه نفرم گفت بهم مانتو مجلسی با همون میرم

اره برو شیک پیک ارایش خوشگل برو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه همه میگید چرا می‌ریدمگه شماها برای عروسی خواهر برادرتون خانواده شوهر رو دعوت نمی‌کنید؟

آدمهای اینجا انگار از مریخ اومدن آدم اینجا پشماش میریزه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فک کن طرف دعوتت کرده نری🫤

دعوت نکنن هم میگن بی فرهنگ هستن دعوت نکردن

من میگم هر کی باهات وصلت کرد میشه همه کس و کارت و اولویت احترام ها باید واسه اونا باشه...برای خانواده زن و مرد هم فرقی نمیکنه ..دو خانواده باید بهم احترام بذارن

جالبه همه میگید چرا می‌ریدمگه شماها برای عروسی خواهر برادرتون خانواده شوهر رو دعوت نمی‌کنید؟

دقیقا پثمن برای عروسیم جاریم و خانوادش حتی پدر بزرگشم اومدن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
یعنی انقد رابطتتون نزدیکه من که برادرای جاریمو نمیشناسم حتی خواهراشو اونا هم همینطور

عروسشون همکلاسی بچگیمه کاملا میشناسمش اتفاقا

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

منم تعجب کردم والا ‌‌.... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بنده خداگفت چی بپوشم نگفت برم یانرم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بنده خداگفت چی بپوشم نگفت برم یانرم

سلام خوبی عزیزم ببخشید وقت نکردم جوابتو بدم  انشالازودترشوهرت سلامتی کاملشو بدست بیاره خیلی براش تراپی انجام بده توخونه برید بیرون وفتی ک سرتون خلوته یجودیدیدش نگاهشو نسبت ب زندگی قبلش عوض کن ک نخادبره سمت اون چیزادیگه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه