2777
2789
عنوان

بعد چند وقت اومدم سایت

69 بازدید | 4 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

من همونی ام که همیشه تاپیک حس ششمی میزدمو میگفتم من فرهنگیان قبول میشم یا نه به علیرضا میرسم یا نه... 

من واقعا حال روحی افتضاحی دارم و امسالم کنکوری ام و بشدت ناامید خسته و داغون واقعا امیدی که فرهنگیان قبول شم ندارم💔 از زندگیم از شرایطم خستم و هیچ کسم ندارم یکم امید بهم بده انگیزه بهم بده که بخونمو قبول شم، فعلا دارم میرم مدرسه و باید کل روزا رو برم و میخوام اگر بشه دیگه از امتحانای ترم اول نرم مدرسه و اون موقع قشنگو راحت بشینم بخونم کنکوری💔 

شرایط خونواده همه چیییییی داغون هست تورو خدا برام دعا کنید و از ته دلتون بخواین که امسال قبول بشم و راحت شم از شر تموم بدبختیایی که دارم میکشم ممنونم..💔

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

عزیزم به خدا توکل کن و ادامه بده. انشالله هرچی خیره برات پیش میاد و قبول میشی برات صلوات فرستادم

ممنونم ازت خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزار بهت یه امید بدم هر چی که الان فکر می‌کنی داغونه بهترین روزای زندگیته تو الان تو بهترین سالای عمرتی مهم نیست فرهنگیان قبول بشی یا نه یا به علیرضا یا هر کس دیگه ای برسی تو این ازدواج اینا رو بریز دور به خدا من تو سن خیلی بالاتر ازدواج کردم الان خسته و داغونم حسرت بدترین روزای مجردبم و میخورم حسرت سختی کشیدن تو خانواده ام و میخورم منم خیلی واسه درس و مدرسه و کنکور خودم و اذیت کردم از همون مدرسه غصه ازدواج کردن نکردنم و داشتم الان فهمیدم اشتباه کردم الان آرزوی اون روزای بی دغدغه رو دارم روزایی که فقط یه بچه ی خونه ای رها و آزاد زندگی کن از لحظه هات لذت ببر تلاشت و بکن ولی گیر نده به شدن نشدن هر چیزی به خدا بعدا حسرت این روزا و این سن و سال و میخوری 

عزیزم بزار بهت یه امید بدم هر چی که الان فکر می‌کنی داغونه بهترین روزای زندگیته تو الان تو بهترین سا ...

ممنونم بابت وقتی که برام گزاشتی عزیزدلم دقیقا درسته حرفاتون، امیدوارم بهترین ها قسمت قلب مهربونتون بشه