2777
2789

پسرم یک سال و دوماهشه 

تاذالان شوهرم یبار نشد درست حسابی کمک کنه 

شبا نگهش نمیداره 

روزا نه نگه میداره من بخوابم نه ب کارای خونه برسم 

ارایشگاع و حموم بزور میرم 

پسرمو که میذارم پیش مامانم اونم منت میذاره شبا از شدت خستگی کم اوردم یه شب موندم خونه مادرم میگه اینجا نیا بمون شوهرتم نیار شبا بخوابید اینجا. 

انقد دلم شکسته 

اویل که زایمان کرده بودم شوهرم خودش ابجیاش و بزور میورد کمکم حالا میگه تو بی عرضه بودی. 

اصلا خودش نه دستی به بالت میزنه هیچ کار همش من بشور بساب غذا بچه کم اوردم یه نفری انتظارم داره شیرش بدم تا دوسالگی امروز خسته شدم زنگ زدم خواهرش گلایه کردن خواهرش بارها بهش غر زده کمک زنت کن 

شوهرم حتی ادم امنی نیست بچه رو بذارم پیشش هر دفعه یه اتفاقی براش میوفته همش سرش تو گوشیه خیلی خستم دلم میخواد بچمو بردارم برم یه جایی ک هیچکس  نباشه من میدونم شوهرم درست نمیشه اما دلم میخواد حالشو بگیرم خیلی اذیتم میکنه با این رفتاراش پاک لاغر شدم آبشدم دارم مریض میشم دیگه تمام استخونام بدنم درد میکنه روح روانم خستس

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

گلم برای آرایشگاه و حموم و کارهات باید بگذاری پیش شوهرت، هم ارتباط بچه با پدر خوب میشه

هم قدر زن و بچه رو میدونه چون براش زحمت میکشه

از این به بعد بهونه بیار مثلا مادرم کمرش گرفته یا کار داره، بگذار پیش شوهرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاملا درکت میکنم و سخته این شرایط و کار همسرتم درست نیس...اما بنظرم انتظاراتتو از بقیه کم کن چون قبل بچه دار شدن باید بفکر این چیزا میبودی..بالاخره بچه داری کار اسونی نیس من الان ی نوزاد ۵ ماهه دارم و فرصت نکردم ی اصلاح برم باوت میشه ولی اصلا ب کسی چیزی نمیگم یا انتظار کمک داشته باشم اصلا

دیگه اصلا حامله نشو به هیچ وجهولی میدونم بازم میخواید باردار شیدخوب میبینید شوهراتون اینجوریه دیگ دو ...

وای اصلااااا شوهرم کامل امتحانشو پس داده تازه تنبلی دارم درمانم نمیکنم 

کاملا درکت میکنم منم دوتا بچه پشت سرهم آوردم هردوتاشوخودم بزرگ کردم نه خانواده خودم نگه میداشتن نه شوهرم نه خانواده شوهر همه مسئولیت تاحتی دکتربردنشونم باخودم بود واقعا پیروعصبی شدم بچتو بذارخونه خواهرشوهرت وبارمسئولیت روبندازرو دوششون که شوهرت سرعقل بیا اگه شوهرت با زبون خوش نمیشنوه بادعوا حالیش کن بارمسئولیت بچه سنگینه

منم مث تو ام پسرم ۱۸ ماهشه بشدت شیطون و دوست داره یکی مدام باهاش بازی کنه یعنی ی اشپزی انقدر چیز میریزم بیرون از کابینت ک ی ساعت بعدش باید فقط وسیله جمع کنم اونم مدام گریه میکنم پام رو میکشه ببره

شوهرم کل روز خونه نیس شب ک میاد خسته ولی بهش بگم بچه نگدار میپره بهم

مادرم ک پیییییر تا الان ن ی ساعت بچم نگه داشته ن من رفتم خونش برا بچه داری یا شب موندن

مادرشوهرمم مدام قهره کلا ۶ ماهه ک قط رابطه ایم قبلشم هی دو ماه سه ماه قهر بودیم کلا راهشم دوره 

خلاصع دیکه بریدم

اول اینکه حواستو جمع کن دومی رو نیاریدوما انقدر من دعوا کردم سر این قضیه و با همسرم حرف زدم تا کمی ب ...

من دعوا کرپم، بیخیال بودم با ارامش گفتم فایده نداشته بعضی وقتا میگم کاش طلاق بگیرم

کاملا درکت میکنم منم دوتا بچه پشت سرهم آوردم هردوتاشوخودم بزرگ کردم نه خانواده خودم نگه میداشتن نه ش ...

شوهرم عین خیالش نیست

الان تاپیک قبلتو خوندم چرا کارای شخصیی شوهرتو تو میکنی؟؟ چرا اتو میکنی لباساشو؟؟

شبم خونه مامانت موندی همسرت باید تنها میموند خونه خدایی حق دارن که میگن نیاید اونجا

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
الان تاپیک قبلتو خوندم چرا کارای شخصیی شوهرتو تو میکنی؟؟ چرا اتو میکنی لباساشو؟؟شبم خونه مامانت موند ...

از بس احمقم. 

تمام اینارو مقصر خودمو شوهرم میدونم