2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شجاعی کنکور رو حدود شصت زدم

و منبعی کنارش کار کردی؟

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

خیلی سبز ولی واقعا واسه فیزیک زیاد وقت نذاشتم. نهایی هم با خود شجاعی نوزده و هفتاد و پنج شدم

خیلی سبز جامع؟

همین دوره جامع سالیانه رو دیدی؟ 

من خیلی سبز گرفتم هی میگن بده اصلا حالم گرفته شد

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

چه عالی دمت گرم چجوری میخوندی میشه بگی؟برای کتاب پایه موج ازمون دارم و برای دوازدهم خیلی سبز خوبه من ...

منابعت اره خوبه فیزیک سبک سوالات قابل پیش بینیه به خاطر همین منبع زیاد فرقی نداره زیست اردیبهشت 54. تیر 61. نهایی نوزده و نیم. با فرهمندنیا بودم

خیلی سبز جامع؟همین دوره جامع سالیانه رو دیدی؟ من خیلی سبز گرفتم هی میگن بده اصلا حالم گرفته شد

فیزیک منبع زیاد مهم نیست چون سبک سوالات یکسانه به حرف بقیه توجه نکن. اره جامع سالیانه بعد هم نکته و تست

فیزیک منبع زیاد مهم نیست چون سبک سوالات یکسانه به حرف بقیه توجه نکن. اره جامع سالیانه بعد هم نکته و ...

انشالله که بتونم درصد خوبی بگیرم🥹🥹❤️دستت درد نکنه 

کل تستای خیلی سبز و زدی؟

منابعت اره خوبه فیزیک سبک سوالات قابل پیش بینیه به خاطر همین منبع زیاد فرقی نداره زیست اردیبهشت 54. ...

از کی شروع کرده بودی پایت اوکی بود؟

انشالله که بتونم درصد خوبی بگیرم🥹🥹❤️دستت درد نکنه کل تستای خیلی سبز و زدی؟

راستش نه من برای فیزیک کم کاری کردم وگرنه خیلی بهتر از این هم میشد و وقتم رو بیشتر واسه شیمی و زیست میذاشتم. کامل نزدم ولی نود درصد تستا رو زدم

موفق باشییی🩷

از کی شروع کرده بودی پایت اوکی بود؟

پایه ام حد وسط یعنی امتحانات مدرسه رو عالی میدادم اما کنکور چندان کار نکرده بودم فقط فرهمندنیا رو برای زیست یازدهم دیده بودم. از تیر شروع کرده بودم مهر دیگه خیلی بهتر از قبل پیش رفتم