2777
2789
راستش نه من برای فیزیک کم کاری کردم وگرنه خیلی بهتر از این هم میشد و وقتم رو بیشتر واسه شیمی و زیست ...

فداتشم دمت گرم انقدر استرس دارم🥲

زیست هم فقط پینوکیو؟

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

پایه ام حد وسط یعنی امتحانات مدرسه رو عالی میدادم اما کنکور چندان کار نکرده بودم فقط فرهمندنیا رو بر ...

چقدر مثل منییی امیدوار شدم 

چی قبول شدی؟

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم دمت گرم انقدر استرس دارم🥲زیست هم فقط پینوکیو؟

اره عزیزم پینوکیو اما فصلی مثل ژنتیک رو خیلی سبز تک پایه دوازدهم هم زدم. دوره نکته و تست فرهمندنیا خیلیی بهم کمک کرد

اره عزیزم پینوکیو اما فصلی مثل ژنتیک رو خیلی سبز تک پایه دوازدهم هم زدم. دوره نکته و تست فرهمندنیا خ ...

ایووول پس منم باید ببینم حتما اسفند شروع میشع؟

آزمون ماز میدادی؟

پزشکی یه سری جاها رو میوردم اما از اول فیزیو علاقه داشتم و فیزیو اهواز شهر خودم رو زدم که قبول شدم

موفق باشی عزیزمم