2777
2789
عنوان

چقدر بعضی دانش آموزان پررو شدن😐

857 بازدید | 60 پست

تقلبی ازش گرفتم ، زیر برگه امتحانی معنی کل کلمه ها رو نوشته بود با املای انگلیسی شون رو 

ازش خودم گرفتم تقلبی رو .. 

میگه نه‌‌‌‌‌‌. ‌‌. وای نباید نمره کم کنی ...  من از روش ننوشتم و ...

میگم مهم نیست نوشتی یا نه ، مهم اینه که تقلب همراهت بوده .. 

حالا موندم براش صفر بزارم کلا 

یا دو نمره از امتحانش کم کنم 🤔🤔

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یک نمره فقط کم کن گناه داره ما خودمونم دانش آموز بودیم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا ی نمره کم کن دنیا اخر نشده

آخه بقیه همین اول نگاه میکنن ببینن واکنش من معلم چیه 

آسون بگیرم که فردا نمیشه جمعش کرد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

اینایی که میگن گناه داره به این فکر کنند دانش آموزان دیگه که خوندن و جواب میدن یا نخوندن ولی تقلب هم نکردند و نمرشون کم میشه چه گناهی کردند که این خانم زرنگ با تقلب نمره بگیره؟ شما به عنوان دبیر باید انصاف داشته باشی اگه تقلب مشکلی نداره همه برای تقلب حرفه ای رقابت کنند درس نخونن پس