2777
2789
عنوان

چقدر بعضی دانش آموزان پررو شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمره های کلاسی شما مهم نیستن نمره های نهایی تاثیر میزارن رو سوابق تحصیلی

مهم یاد گرفتن رفتار درست هست 

اینکه دانش آموزای دیگه بدونن،،  کسی که تقلب نمیکنه با اونی که تقلب می‌کنه فرق داره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
آخه بقیه همین اول نگاه میکنن ببینن واکنش من معلم چیه آسون بگیرم که فردا نمیشه جمعش کرد

خودتم دانش اموز بودی تقلب میکردی😂

من تو دانشگاه زیر دوربین مدار بسته هم تقلب میکردم سخت نگیر بزار باهات عشق کنن بگن خوب بود

کارما💫    

خودتم دانش اموز بودی تقلب میکردی😂من تو دانشگاه زیر دوربین مدار بسته هم تقلب میکردم سخت نگیر بزار با ...

من یکبارک تقلب نکردم 

چون فوق العاده درسخوان بودم 

معدل دبیرستانی نوزده و نیم بود 

چه جوری میاید میگید نه گناه داره نمره کم نکن 😐😐😐😐

پس حق دانش اموزای دیگه چی میشه واقعا ؟؟؟

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

برای حساب بردنش که تکرار نکنه کم کن ازش 

ولی بعدها این امتحانو تاثیر نده تو میان ترم و ترمش

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اینایی که میگن گناه داره به این فکر کنند دانش آموزان دیگه که خوندن و جواب میدن یا نخوندن ولی تقلب هم ...

یه معلم داشتیم می‌گفت تقلبی هم عرضه میخواد تونستید تقلب کنید ولی مچتون بگیرم نمره کم میکنم 

والا کسایی ک میگن گنا داره تقلب مال دانش اموز  و از این حرفا پس تو دانشگاه تقلب ک کنی ی ترم تعلیقی بود خیلی ارفاق میکردن مینداختن اون درسو !چجوریه این همه آسون کنار میاید !هیچ وقت خودم تقلب نکردم چ میخوندم چ نمیخوندم همون نمره خودم بود 

اینایی که میگن گناه داره به این فکر کنند دانش آموزان دیگه که خوندن و جواب میدن یا نخوندن ولی تقلب هم ...

دقیقا ،من خودم بار ها و بارها تو دبیرستان این موردا وجود داشته،ک موقع امتحانات بعضی از بچه ها بدون اینکه درس بخونن تقلب میکردن و نمرشون با مایی ک شب تا صب بیدار میموندیم ک درس بخونیم یکی میشد،معلم میدید دارن تقلب میکنن ولی کار نداشت،

هیچ وقت حلالشون نمیکنم ن اون معلمارو نه اون دانش اموزا

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

مهم یاد گرفتن رفتار درست هست اینکه دانش آموزای دیگه بدونن،، کسی که تقلب نمیکنه با اونی که تقلب می‌ک ...

رفتار واقعیه طرف اونی که بهت نشون داده نیست وقتی جلوی هم کلاسی هاش مچش گرفته میشه از روی استرس و خجالت رفتار پرخاشگری از خودش نشون میده 

رفتار واقعیه طرف اونی که بهت نشون داده نیست وقتی جلوی هم کلاسی هاش مچش گرفته میشه از روی استرس و خجا ...

نه بابا پررو تر از این حرفا بود 

زنگ که خورد 

همه رفتن منم داشتم میرفتم اومد گفت باید نمره هرچی گرفتم بهم بدید 

باید نمره خودم باشه 

پرووووو