2777
2789
عنوان

چقدر بعضی دانش آموزان پررو شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 60 پست
دقیقا ،من خودم بار ها و بارها تو دبیرستان این موردا وجود داشته،ک موقع امتحانات بعضی از بچه ها بدون ا ...

خب خیلی بده اینجوری یکی با تقلب برهبالا ..!یکی هم واقعا درس میخونه و از تمام خوشی هاش گذشته و وقت گذاشته  برای امتحانش درست نیس حق یکی باشه 

دو نمره کم کن اتفاقا تاثیر گذاره و عقده ای هم نمیشه صفر ندخ

آخه مطمینم وقتی ببینه دو نمره کم کردم میزنم به کولی بازی و زبون درازی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مطمینم وقتی ببینه دو نمره کم کردم میزنم به کولی بازی و زبون درازی

کم نکنی نمیشه ،بلید کم بشه حتی یک نمره ،معنی نداره،با مدیر هماهنگ باشید خوبه 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خب خیلی بده اینجوری یکی با تقلب برهبالا ..!یکی هم واقعا درس میخونه و از تمام خوشی هاش گذشته و وقت گذ ...

یکی  درس بخونه تلاش کنه نمره بالا بگیره بعد یکی با تقلب این کارو انجام بده،

جالب اینکه یسری کاربرا هم میگن ولش کن گناه داره! پس اون بچه هایی ک درس خوندن چی؟ اونا گناه ندارن.  حالا خوبه خودشونم یه زمانی دانش اموز بودن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ی سری سوالات جدید طرح کنید بدید جداگونه امتحان بده اینجوری بهتره البته سخت تر از امتحان اولش باشه خیلی بهتره که یادبگیره تقلب نکنه

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

تنبیه آخرو اول انجام‌نده،فعلا یکی دو نمره کم‌کن و بهش گوشزد کن در صورت ادامه صفر میدی

اگه الان صفر بدی هم از خودتون و هم از درس زده میشه،بالاخره هرانسانی اشتباه میکنه نذار از درس و کتاب متنفر بشه 

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

یادش بخیر 

یبار کتابو زیر نیمکت باز کرده بودم معلم دید گرفت ، دوباره از دوستمو باز کردیم اونم گرفت 

رو میز دبیر پر از کتاب بود 😂

تقصیر خودش بود البته ما کل کلاس گفتیم که امتحان داریم شما بزار یروز دیگه ولی قبول نکرد تازه سوالاشم سخت درآورده بود😔😂

عاشق خوابم 🦥💜