2777
2789

ک حتی باورتون نمیدونم بشه یانه با صدای خاروندن دستم بیدار شده میگ این صدای خش خش چیه راه انداختی  مغزم رفت😐😐😐😐 کنارش نمیتونم نفسم بکشم  گوه‌ خوردم گفتم بیاد پیشم بخابه🤐

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل بابای من خیلی بده حتی میومدم درس بنویسم با صدای مداد و پاک کن بیدار می‌شد داد میزد ولی شوهرمو به ...

خیلیی بده😐💔 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عزیزمممم اگه دخترم بیدار بود شک میکردم نکنه این تاپیکو اون نوشته🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😐💔اخه چرا اینجورید

دقیقا من اونطوریم،با صدای ساعت خوابم نمیبره،ساعت چک چک می‌کنه ها،دیگه برا اتاق خوابمون ساعت نذاشتم

وای خدای من چقد بد

الان من روی صدا حساسم حتی تو بیداری

کمال همنشین

نمیدونم من بیشتر به صدای گوشی حساسم حتی ایرپاد گوشش هست بازهم صداش رو می‌شنوم میگم من کن صداشو میگه ...

😂😂عزیزممم

بهش روغن بادام شیرین بده بخوره روزی یک قاشق

چه تاثیری داره ؟

منم خیلی حساسم با کوچیک ترین صدا یا نوری بیدار میشم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀