2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست
یه چیز بگم شاید دیوونگی بنظر برسه ولی شروع کن روزی نیم ساعت قرآن بخون به خدا توکل کن

ن دیوونکی چی اره میخونم حتما از دست این همسایه شیطان فقط میتونم ب خدا پناه ببرم خودش زندگیمو حفظ کنه ،چون اگه شوهرم بره با این زن واقعا جای من دیگ اینجا نیس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل ازدواج من چیزی ازش ندیدم خیلی کم ما تلفنی حرف میزدیم ولی یبار تو گوشی دیدم ک دنبال زن صیغه ایی ب ...

خوب دیگه پس بد به دلت راه نده استرس واست خوب نیست 

اگه اعتقاد داری قبل از رفتن همسرت سه تا توحید و ایه الکرسی فقط آیه اولو بخون سمت همسرت بدم  فوت نه ها کن میشه یه سپر محافظ 

خدا دهن تورو لال کنه و دستت رو فلج تا هر چرندی نگی بقیه رو بندازی هچل

واقعا مریضی 

من حتی راهنمایی اشتباه هم کرده باشم دیگران نفرین نکردم و حرف زشت نزدم

عقده ای 

ریپلای کنی هم جواب نمیدم شعورت پایینه

اصلا اون زن هیچی

این مردهایِ ناپاک که وارد اون خونه میشن، خدای نکرده، مزاحمتی ایجاد نکنن براتون ؟

ما یه همسایه داشتیم که بسیار اعصابش خراب بود

من شب تا صبح از دستش گریه میکردم، گریه ی عصبی، نصفه شب نعره میزد من توی خواب میترسیدم و روانم بهم میریخت،سالها گذشت

یه شب توی نت میگشتم که چیکار کنم یه نماز از یک امامی رو دیدم و شروع کردم به خوندن 

بعد از نماز دستهام و بردم بالا و گفتم خدایا یا مرگ منو برسون یا این همسایه رو بی صدا کن

به عزت خودش قسم از اون لحظه دیگه من صدای این زن رو نشنیدم

حالا شما شکایت پیش خدا ببر

مگه ما شیطون رو نداریم

از خدا کمک بگیر

به خاطر اون بچه طفل معصوم

عاقا تماز چی یود منم گیر یه ادم ظالم افتادم خیلی هم موذیه

ببینم پیدا میکنم براتون میفرستم

البته باید مظلوم باشین در واقع

چون اگه مظلوم نباشیم شرش به خودمون برمیگرده

من واقعا داشت بهم ظلم میشد

عاقا تماز چی یود منم گیر یه ادم ظالم افتادم خیلی هم موذیه

خلاصی از همسایه بد

مردى از همسايه اش كه وى را مورد آزار و اذيت قرار مى داد در نزد امام حسن عليه‌السلام شكايت كرد. امام عليه‌السلام فرمودند: بعد از نماز مغرب دو ركعت نماز بخوان و سپس بگو:

يَا شَدِيدَ الِْمحَالِ يَا عَزِيزُ أَذْلَلْتَ بِعِزَّتِكَ جَمِيعَ خَلْقِكَ إِكْفِنِي شَرَّ فُلاَن بِمَا شِئْتَ.

اى خداوندى كه بهترين چاره سازى! اى خداى توانا و قادر! اى آن كه بواسطه عزّت خويش همه موجودات عالم را خوار و ذليل كرده اى. هر گونه كه صلاح مى دانى شرّ فلانى را از سرمن كم كن.

آن مرد چنين كرد. در دل شب بود كه فريادى شنيد و گفتند كه آن شخص امشب از دنيا رفت.