2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست
منم خودمو حقیر نمیدونم و بزرگ نمایی نکردم صداس رابطش واقعا هست چون درو پنجره رو باز میزاره از عمد ص ...

با این شرایط ایشون نه همسایه کاری میکنه  نه صاحب خونه ، نه تو کاری از دستت برمیاد به شوهرتم اعتماد نداری  با این حساب بهتره از اونجا برید ببخشید فردا اون بچه به دنیا میاد شرایط شما سخت تر هم میشه رابطه که بخاطر زایمان نمیشه شیر دادن و نگهداری بچه کلا مشغولتون میکنه مسلما رابطه منظم همیشه پیش نمیاد با این همه استرس آینده بچه هم خراب میشه هر رفتار و عادت شما تو آینده اون بچه موثره مشخصه شما صبح تا شب عوض اینکه فکر زندگیت باشی نشستی به تک تک کارای همسایه فک میکنی عملا آدم دیوونه میشه بنظرم کار فیزیکی برا بچت سالم تره تا اینهمه استرس یه دونه آدم کمک بیار هر روز یه ساعت جمع کن یا کم کم  بقیش هم شوهرت کمک کنه ، اون که نمیره مشخصه جاش خوبه که جرئت داره هر روز اینکارو بکنه شما یه فکری به حال خودت باید بکنی 

با این شرایط ایشون نه همسایه کاری میکنه نه صاحب خونه ، نه تو کاری از دستت برمیاد به شوهرتم اعتماد ن ...

اره زنیکه پررو ، دعا کنید برام واقعا چون تا برم بیرون ازینجا روانی میشم ،اگه می‌تونستم حتمااا میرفتم ولی باردارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من شوهرم ماشالا قد بلندو هیکلیه و کلا زنا خیلی جذبش میشن من خیلی حواسم هست اما الان نمیتونم هی بپرم ...

مشخصه خیلی شوهرتو دوست داری که اینجوری به چشمت میاد 

نگفتم هی بپر بالا پایین چک کن

گفتم یکی دوبار خودتو وقتی شوهرت داره میره نشون بده زنه خودشو جمع میکنه

مشخصه خیلی شوهرتو دوست داری که اینجوری به چشمت میاد نگفتم هی بپر بالا پایین چک کنگفتم یکی دوبار خودت ...

اره باید همین کارو کنم حساب دستش بیاد مخصوصا منکه تو نگاه اول خیلی شر و بداخلاق بنظر میان

مگه میشه زن صاحبخونه ندونه

چون مرد صابخونمون مریضه مدام میرن استان های دیگه دکتر ینی از یه هفته شاید یه شب اینجا باشن ، همون یبارم ک بهش گفتم یجور گفت مثلا تو کار نداشته باش 

طرف بیزی هست دنبال کسب درامد امکانش هست دنبال مردای متاهل هم بره اما نباید پالس منفی برا همسرت میفرستادی.. 

دلتو بد نکن فرکانس شو جذب نکن 

خونه رو اروم نگهدار انرژی رو صرف خودت کن به خودت برس تو این مواردا که صدا میاد صدای اهنگ تلویزیون رو زیاد کن

اخه میترسم خیلی واقعا میگم ، چند روز خونه نبودم مغزم داره میپوکه

یعنی شوهرت اینقدر شله؟ 

قبل ازدواج چه می کرد؟ 

ادمی که بخواد خطا بره تو خیابون اون قدر هستن که بره دنبالشون چرا بره با همسایه که سریع لو بره 

طرف بیزی هست دنبال کسب درامد امکانش هست دنبال مردای متاهل هم بره اما نباید پالس منفی برا همسرت میفرس ...

من بخدا از دستش دیگ پنجره رو میبندم و حتی نمیزارم صداش ب گوشم بخوره ینی بخدا تو تابستونم پنجره بسته بود با وجود گرما ولی خب میگم همینکه با شوهرم میاد بیرون منو میترسونه الکی میاد ماشینو روشن میکنه میبره بیرون پارکینگ پارک میکنه یبار ب شوهرم گفتم گفت شاید سرویس مدرسه گرفتهک اینموقع میزنه بیرون اما دقیقا بعد اینکه شوهرم رفت میاد داخل و صداشم میاد ،یا مثلا تریاک میکشه 

یعنی شوهرت اینقدر شله؟ قبل ازدواج چه می کرد؟ ادمی که بخواد خطا بره تو خیابون اون قدر هستن که بره دنب ...

قبل ازدواج من چیزی ازش ندیدم خیلی کم ما تلفنی حرف میزدیم ولی یبار تو گوشی دیدم ک دنبال زن صیغه ایی بود ازش پرسیدم گفت خیلی بهم فشار میاد نمیتونم دیگ تحمل کنم زن ندارم 27سالش بود اونموقع خلاصه زود اومد عروسی کردیم