ما به تازگی تو یه اپارتمان اومدیم ک طبقه پایینمون یه خانم تنها با دخترش هست ،این خانم بارها صدای رابطش اومده تو خونه ما و کلا صدای حرف زدنش میاد ،هر شب یه مرد خونشه و جالب اینجاست دخترشم خونست و رابطه داره ، شوهرم ساعت ۶ صبح میره سرکار و این خانم دقیقا همون لحظه ک شوهرم میره بیرون دروباز میکنه میاد بیرون الکی ماشینو بیرون پارک میکنه ،خیلی ازش میترسم ینی واقعا خرابه تو خونمون مدام صداش میاد ک برنامه میریزه با مردا ، ب صابخونه هم گفتم گفت من نمیتونم چیزی بگم و کلا دنبال رابطه جنسی با مرداس ،همش حس میکنم میخواد شوهرمو از راه ب در کنه با اینکه شوهرم قسم میخوره ک اصن نگاشم نمیکنه ولی میترسم
من خودم توی خونه ای هستم ک صدای سرویس بهداشتی گلاب به روتون هم میادبا اب دهن ساخته شده..ولی صدای راب ...
منم خودمو حقیر نمیدونم و بزرگ نمایی نکردم صداس رابطش واقعا هست چون درو پنجره رو باز میزاره از عمد صداش میاد من هرچقدرم پنجره ببندم صدای تلویزیون و زیاد کنم بازم صداش میاد ،شوهرم مرد خوبیه منتها من خودم میترسم ،شما یه لحن طلبکارانه داشتی انگار من نگفتم شما چطوری گفتم فلان مشکلو دارم راهنمایی بگیرم شما ک بخودت و شوهرت مطمعنی مجبور ب نظر دادن نیستی
خب گاهی اوقات میگم ک شوهرم خیانت کنه نهایت با یه دختر ک از من خوشگلتر و تحصیل کرده تر باشه خیانت میکنه وون شوهرم تو زنا ازین چیزا خوشش میاد ،میگم میترسم نکنه بگه یبار امتحان کنم
با یه نگاه به جامعه معلوم میشه چند تا مرد تونستن خودشون رو در مقابل این بی بند و باری ها نگه دارن !
خدا به مرد گفته چشمت باید حجاب داشته باشه به زن علاوه بر حجاب چشم گفته بدنت رو از نگاه های آلوده و هرزه بپوشون
تمام.
اگه مخالفی ریپ نزن لطفاً
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
در موردی ک میگی شوهرم نیازش برطرف نشده خیلی وقته و بوسش ک میکنی ...
خب عزیزم از راه های دیگ نیازشو برطرف کن حداقل
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
یرای شما نوشتم اینو؟🧐 برای کسی ک ریپلایم کرد نوشتمایشون ازم پرسید منم جوابشو دادمقبلش باید از شما ا ...
گفتی منم مث اسی ادمی نیستم خودمو حقیر کنم و ارزش خودمو پایین بیارم ،این یه نوع مشکله خیلییییی از زنا ن اعوذ بالله زن پیغمبرم باشی یه زن خراب همسایت باشه میترسی