2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست
شما تقریبا مردارو با حیوون یکی میبینی. یه مردی که اینقدر شل تنبونه که دنبال همچین زنیه، همون بهتر که ...

مردها را طوری جلوه می‌دهند که انگار مردا قدرت انتخاب ندارند

زن و مرد دوتا انسان هستند

مرد یا زنی که این راه انتخاب می‌کنه قدرت انتخاب داره😄👏

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

ببین یه مرد سالم محاله از همچین زنی خوشش بیاد. مردا این قدر عقل دارن که برن دنبال کسی که فقط برا خود ...

درود به شما👏 مغز مردا همینطوری کار می‌کنه مردی که جذب چنین مردی زنی میشه خودش هم , چنین مردیه

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم توی خونه ای هستم ک صدای سرویس بهداشتی گلاب به روتون هم میادبا اب دهن ساخته شده..ولی صدای راب ...

منم خودمو حقیر نمیدونم و بزرگ نمایی نکردم صداس رابطش واقعا هست چون درو پنجره رو باز میزاره از  عمد صداش میاد من هرچقدرم پنجره ببندم صدای تلویزیون و زیاد کنم بازم صداش میاد ،شوهرم مرد خوبیه منتها من خودم میترسم ،شما یه لحن طلبکارانه داشتی انگار من نگفتم شما چطوری گفتم فلان مشکلو دارم راهنمایی بگیرم شما ک بخودت و شوهرت مطمعنی مجبور ب نظر دادن نیستی

خب گاهی اوقات میگم ک شوهرم خیانت کنه نهایت با یه دختر ک از من خوشگلتر و تحصیل کرده تر باشه خیانت میکنه وون شوهرم تو زنا ازین چیزا خوشش میاد ،میگم میترسم نکنه بگه یبار امتحان کنم 

من کجا همچین چیزی گفتم ؟ریپ بزن

این برداشت شماست و منم حوصله توجیح شمارو ندارم 

با یه نگاه به جامعه معلوم میشه چند تا مرد تونستن خودشون رو در مقابل این بی بند و باری ها نگه دارن !

خدا به مرد گفته چشمت باید حجاب داشته باشه به زن علاوه بر حجاب چشم گفته بدنت رو از نگاه های آلوده و هرزه بپوشون

تمام.

اگه مخالفی ریپ نزن لطفاً 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

در موردی ک میگی شوهرم نیازش برطرف نشده خیلی وقته و بوسش ک میکنی ...

خب عزیزم از راه های دیگ نیازشو برطرف کن حداقل

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منم خودمو حقیر نمیدونم و بزرگ نمایی نکردم صداس رابطش واقعا هست چون درو پنجره رو باز میزاره از عمد ص ...

یرای شما نوشتم اینو؟🧐 برای کسی ک ریپلایم کرد نوشتم

ایشون ازم پرسید منم جوابشو دادم

قبلش باید از شما اجازه بگیرم؟

شما بارداری حواست رو بده به شرایط الانت و خودت سرگرم مطالعه کتابهای تربیت کودک کنه

کسی بخواد هرز بپره از چوب خشکم نمیگذره

💕

یرای شما نوشتم اینو؟🧐 برای کسی ک ریپلایم کرد نوشتمایشون ازم پرسید منم جوابشو دادمقبلش باید از شما ا ...

گفتی منم مث اسی ادمی نیستم خودمو حقیر کنم و ارزش خودمو پایین بیارم ،این یه نوع مشکله خیلییییی از زنا ن اعوذ بالله زن پیغمبرم باشی یه زن خراب همسایت باشه میترسی