2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست
زیاده منم تو موقعیتش بودم خیلی چیزا دیدم از این زن های تنها همیشه این موارد هست ولی حساسیت نشون بدی ...

خداییش من تاالان هرجا بودم همه همسایه هام خانواده دار یودن الی شانسم امسال ک باردارم و این همسایمه

نه شوهرم تنها مرد اینجا نیست خیلیاااا هستن دهتا خونه دیگ هست ،منتها میگم شوهرم هیکلیع و خیلی از زنا ...

کاری از دستت برنمیاد خودتو عصبی نکن بارداری برات خوب نیست ،همسرت باید ذات درستی داشته باشه وگرنه شما جلو اینم بتونی بگیری بیرون پره از اینجور خانوما

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاخکای شوهرتو فعال کردی اسی .. یکم عاقل باش.. اگرم صدای رابطش میومد تی وی روشن می کردی نفهمه.. یه وق ...

کردم اینکارو فایده نداره چند بارم غر زدم تو بالکن ک ادم چقدر میتونه بیشعور باشه صداش بیاد ولی خودشو جم نمیکنه

اره مجتمعمون مدیر نداره و اصل کاری همون صابخونس ک براش شارژ میریزیم ، دوتا همسایه بالا سرمون داریم ک ...

شارژ هیچ

ولی یک سری کنتورها در هر مجتمعی مشرکه

معمولا اب که تقسیم به نفرات میشه و اعلام به هر واحد برای پرداخت

جاهایی هم گاز اینجوریه

شما خبر نداری وگرنه اونجا مدیر داره و داره این محاسبات رو هرماه انجام میده و سرویس ماهانه موتورخونه ... نظارت به درب پارکینک ... اوف خیلی چیزای ساختمون مثل عملکرد دوربین و تمدید بیمه اسانسور 

مثبت هست ،ولی متاسفانه گاهی اوقات ک اسنپ هم کار میکنه زنا شمارشونو برمیدارن بهش پیام میدن ک شانس اور ...

😑چی بگم والا گاهی اوقات میبینیم ما زنا به همجنس خودمونم رحم نمیکنیم وقتی میبینن مردی متأهله بیشتر ببخشیدا کرم میریزن 

بگو حلقه دستش کنه 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

کار صابخونمونه چون خودش اینجارو ساخته دوتا واحدشم فروخته

فروخته دیگه صاحبش نیست و الان اگه تمام اینا که نوشتمو اون انجام میده پس مدیر خودشه.

کجا انوقت ای هزینه ها رو اعلام میکنه

برد میزنه ؟!

سهم هر واحد در پرداخت متفاوت هست چون تعداد یکی نیست در هر واحد ادما

بپرس مدیر کیه