2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم اینم دقیقا همون موقع ک شوهرم درو باز میکنه اونم میره بیرون ینی دقیقا همون لحظه

حواستو جمع کن عزیزم به همسرت بگو بزار بدونه در جریانی این چکار میکنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

اسی ینی شوهر شما تنها مرد اون ساختمونه؟

نه شوهرم تنها مرد اینجا نیست خیلیاااا هستن دهتا خونه دیگ هست ،منتها میگم شوهرم هیکلیع و خیلی از زنا جذبش میشن منم تا الان حواسم جمع بوده اما الان دیگ باردارم نمیتونم هی بپرم پایین شوهرمم از کنترل بدش میاد

تاپیک قبلیتم خوندم

اینکه مدیر ساختمون ندارید غیر قابل باوره پس هزینه شارژ و برق مشاعات و هزینه کنتور ها چطوری محاسبه میشه

حنچتی سه واخدی هام نماینده دارن که میشه حکم مدیر.

من چون خودم مدیر ساختمونم میدونم این موارد رو میتونین با سایر همسایه ها مطرح کنید و امضا جمع اوری کنید که ازار دهنده هست. البته اشاره به رابطش نکنید چون برای اون شاهد لازمه در حین رابطه دیدهذباشن نه صرفا حتی صداش. بابت تریاک کشی اضا جمع بتونی بکنی و به صاخبخونه ارایه بدی مجبوره اقدام کنه و اگه نکنه میتونید برید شورای حل اختلاف و بگید مدیر اقدلمی نکرد‌ باید امضارو جمع کنی از همسایه ها ولی

از این زولیخا زیاد ه تو جامعه متاسفانه شوهرت باید یوسف باشد

یچیزی تو اینستا میگن ،میگن این مورد ک مردا پیشنهاد زنا رو قبول نمیکنن انقد نادر و کمیاب بوده ک دوتاشون ک نه گفتن پیامبر شدن

اگر دیدت نسبت به همسرت مثبت هست بیخیال باش و اعصابت رو به هم نریز

نیست دیگه ،این خانوم بیشتر از طرف شوهرش میترسه چون میگه قبلا در حد چت خیانت کرده ،وگرنه ک از اینجور خانوما متاسفانه تو جامعه چند سالی هست زیادم شده 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
نیست دیگه ،این خانوم بیشتر از طرف شوهرش میترسه چون میگه قبلا در حد چت خیانت کرده ،وگرنه ک از اینجور ...

زیاده منم تو موقعیتش بودم خیلی چیزا دیدم از این زن های تنها همیشه این موارد هست ولی حساسیت نشون بدی ممکنه بدتر بشه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

تاپیک قبلیتم خوندماینکه مدیر ساختمون ندارید غیر قابل باوره پس هزینه شارژ و برق مشاعات و هزینه کنتور ...

اره مجتمعمون مدیر نداره و اصل کاری همون صابخونس ک براش شارژ میریزیم ، دوتا همسایه بالا سرمون داریم ک اوناهم بالکنشون روحیاط این خانمه هست ، اونا مدام پنجرشون بستس و اهمیتی نمیدن فقط یکیشون یکبار بخاطر صدای سگش ب صابحونه شکایت کرد فک کرد من بودم

اگر دیدت نسبت به همسرت مثبت هست بیخیال باش و اعصابت رو به هم نریز

مثبت هست ،ولی متاسفانه گاهی اوقات ک اسنپ هم کار میکنه زنا شمارشونو برمیدارن بهش پیام میدن ک شانس اوردم تا الان همشون اخر شب پیام دادن و من دیدم