2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته اما مرده دیگ همه کاری میتونه انجام بده

ن عزیز مردی که خانواده براش اهمیت داشته باشه ومهمتر از اون تعهدش،هیچ وقت همچین کاری نمیکنه ،اقایونم از پاشیده شدن زندگیشون میترسن گاهی 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

همون تایم با شوهرت برو بیرون و بدرقه ش کن 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چه شانسی داری تو🥲

شما صاحب خونه ای؟

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اتفاقن صابخونه می‌تونه بیرون کنه .اون  پولش براش مهم تره 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ن عزیز مردی که خانواده براش اهمیت داشته باشه ومهمتر از اون تعهدش،هیچ وقت همچین کاری نمیکنه ،اقایونم ...

شوهرم خانواده براش مهمه ولی فقط خونوادع خودش از ابروش خیلی میترسه ولییییی به هرحال میترسم

زنه خیلی شره واقعا شره ب ترک دیوار هم فحش ناموس میده تو حیاط از رابطه شب قبلش حرف میزنه

اینا دیگه تموم کردن از همه چی رد شدن 

زنگ بزن پلیس بیاد ببرش ، دو روز دیگه دختر بیچاره هم مثل خودش میشه شاید بهش تجاوز هم شده باشه 

پیام میده ب هر خونه و مستاجرش

خب پس خودش مدیره 

باید امضا جمع کنی از صدا سگش و بو تریاک از چند نفر در دو نسخه

یکیو تحویل خودش بده و بخواهید اقدام کنه یا تذکر یا عذرشو بخواد

اگه حل نشد اون یکی نسخه رو ببر شورای حل اختلاف

یا اینکه موقع تمدید اینارو بکوب سرش نرختو بالا نبره اکه میخوای بری هم جای دیگه که هیچ

وندبعر همیشه حپاست باشه قبل قرارداد خونه رو تو ساعتای مختلف بری بازدید بعداها ایشالله جای بهتر گیرت بیاد

اپارتمان کلانشهر ازین قسم مشکلات زیاده ولی مدیریت قوی و ساکنین مالک همیشه ساختمون رپ سامون میکنه.

جاهای برو که اکثرا خودشون مالکن

وای منم قبلا یه خونه داشتم اجاره داده بودم مستاجره اینجوری بود قبلش اصلا مشخص نبود خودش و مادرش بودن و خودش هم پرستار بود 

با بنگاه‌ هم ریخته بود رو هم 

به زور بیرونش کردیم

به امید پیروزی