2821
2789

ما به تازگی تو یه اپارتمان اومدیم ک طبقه پایینمون یه خانم تنها با دخترش هست ،این خانم بارها صدای رابطش اومده تو خونه ما و کلا صدای حرف زدنش میاد ،هر شب یه مرد خونشه و جالب اینجاست دخترشم خونست و رابطه داره ، شوهرم ساعت ۶ صبح میره سرکار و این خانم دقیقا همون لحظه ک شوهرم میره بیرون دروباز میکنه میاد بیرون الکی ماشینو بیرون پارک میکنه ،خیلی ازش میترسم ینی واقعا خرابه تو خونمون مدام صداش میاد ک برنامه میریزه با مردا ، ب صابخونه هم گفتم گفت من نمیتونم چیزی بگم و کلا دنبال رابطه جنسی با مرداس ،همش حس میکنم میخواد شوهرمو از راه ب در کنه با اینکه شوهرم قسم میخوره ک اصن نگاشم نمیکنه ولی میترسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به قسم شوهرت همچین زیاد اعتماد نکن حواست باشه بهش

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز